Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barbarusz

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben a "baloldal" és Karácsony Gergely a médiában szép szavakkal áll ki a kormány által vegzált civilek mellett és a velük való együttműködés fontosságát hangsúlyozza, eközben Zuglóban ennek épp az ellenkezőjét cselekszik. Friss erőfölényükkel visszaélve három bizottságból zárták ki a civil…..
A zenetévék kihalásának köszönhetően, mintha egyre csökkennének a zeneklipek jelentősége is, ami elég sajnálatos. Sok banda van, akik mindig nagyon figyeltek arra, hogy a videóik mindegyike többször fogyasztható legyen, vagy akár már-már egy kis filmnek is lehessen tekinteni…..
Barbarusz 2011.03.15 20:16:43
Itt a 100. epizódja. Fogadni mertem volna, hogy az ET lesz az, de szerintem ez a ROB the Robot is jó lesz. Az Irate "Copy" Gamer már egyszer bemutatta. Persze szarul, de a Nerd ki tud hozni belőle csomó mindent.  ..
Barbarusz 2011.03.07 16:46:08
@algi: áhhh kész:D.. Ennek örömére csinálok egy gyrost mára.. Jah, és van robotos szalvétám.:D
Itt egy film, amelyről gondolom senki sem hallott még, pedig fesztiválokon egész jó volt a fogadtatása. Maga a film semmitmondónak tűnik, pedig elég szórakoztató.Van egy fotós srác, akinek egy képe megjelent egy újságban és egy tehetséges festő kislány (kb. 8 éves) Facebookon…..
Az utóbbi évek legkreatívabb projektjének tartom Pamkutyát, amely részről részre profibb és kreatívabb lesz. Nekem is szentelt egyszer egy epizódot, de nem egyszeri fanwork a dolog, készíti becsületesen a folytatásokat. Gyűlnek neki rendesen a subscriberek, de szerintem a nagy…..