Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DollyD

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar állam a diákok átverésében segédkezett, aminek véget kell vetni: morális kötelesség a diplomagyárak bezárása. Nem tudjuk, hogy Hoffmann Rózsának a felsőoktatási intézményekkel kapcsolatos tegnap kiszivárgott tervei a valóságban mennyire előrehaladott…..
A Fidesz a meglévők mellé egy újabb frontot nyitott meg, most éppen a bírók kerültek a célkeresztbe. A lázongó rendvédelmisek mellé most jöhetnek a lázongó bírók is, lassan bezárul a kör ... És mindezt sikerült egy mondattal elérniük:   Magyarul a bírók 70…..
DollyD 2011.04.15 12:50:03
@Virág et.: A fokozatossággal Magyarországon az a baj, hogy az más jelentéssel bír, mint máshol, ha egy intézkedés bevezetését fokozatosnak minősítik az azt jelenti, hogy a, nem teljeskörű és diszkriminativ b, jól le lesz halasztva, vesződjön vele más.
Normál esetben és elvileg egyébként tejesen korrektek az érveid és igazad van.
Tehát jobb ezt egyszerre meglépni, mint elkenni.
62 évesen nyilván nem talál munkát, épp ezért is menjen nyugdijba, a korrektséghez viszont hozzátartozik, h aki már amúgy is átlépte rég a nyugdijkorhatárt, az örüljön, hogy igy is mennyire pozitív a szaldó ahhoz képest, mintha már évekkel ezelőtt kitették volna.
DollyD 2011.04.15 12:57:49
@Nűnű:
"Képviselőt választ a nép" azért a pártlistán berámolt idiótákról se feledkezz meg.
Szerintem igenis vonatkozzék a politikusokra is, egy 70-80, vagy 110 éves figurától például hogy a fenébe várhatnád el, hogy a világ változásait nyomon kövesse és eszerint döntsön. az agya se teljesen ok már, a világ is évekkel ezelőtt elment már mellette.
valószinüleg a klimax után 50 évvel egy képviselő tök másként lát egy abortuszügyet, vagy egy gyermektámogatást, mint egy 30-40 éves.
DollyD 2011.04.15 13:05:31
@kej: indult, talán 2x is,egyszer sem nyert, talán 94-ben meg igen csúfosan elverték...
Végre itt a jó idő, ismét többen szállnak biciklire, ami nagyon pozitív több szempontból is, ugyanakkor több a veszélyforrás, jobban oda kell figyelni. A bringás társadalomban is megvannak az ésszel közlekedők és a szabályokra fittyet hányók, vagy pedig azokat…..
DollyD 2011.04.05 11:55:06
@froton: A két dolognak mi köze egymáshoz? Attól még nem lesz kevésbé tahó a bicikliút helyett az autókat akadályozó biciklis, ha látsz kerékpárúton dekkoló idióta autóst.
DollyD 2011.04.05 12:12:41
@JSZs: ha ideadod a biciklid, eladom aztán ráfogom valami autósra, hogy széttaposta:))
Ha ennyire nem lehet közlekedni a bicikliúton, akkor miért nem követelik a biciklisszervezetek, hogy több ne épüljön, a meglévőket meg szüntessék meg? Akkor nem kellene mártirt játszanod.
Amúgy meg olyan helyen is előbukkan egy csomó barom az úton, ahol több száz métert lehetne közlekedni anélkül a bicikliúton, hogy bárki is jönne keresztbe.
Könnyítsük meg egymás életét, oszlassuk el a félreértéseket. Készítettem egy részletes szószedetet ingatlanhirdetők részére, hogy mi NEM AZ. Előzmény: első részItt a második rész (a hozzászólók kiegészítéseit is beépítve).  "Közelében" = nem ott.Ha egy…..
  Hosszú vajúdás után készült el ez a poszt, s mire megszületett, többé-kevésbé aktualitását is vesztette: az új alkotmány nem ad szavazati jogot (sem egyet, sem többet) a szülőknek a gyermekeik után. Sajnos. A legfiatalabbak/legidősebbek képviseleti…..
Az internet aranykoránál is bevált Ásés-brigádos gondolatfolyam - sokadik közös művünk nosferatóval, egy webkettes Lennon-McCartney... kösz neki. Szokás szerint övé a macskaköröm. Vigyázat, hosszú!Házgyár, teherautón kettesével szállított építőelemek, daruk,…..
Matolcsy csúcsformában! Most már biztos vagyok benne, hogy másodállásban a Hírcsárdánál nyomja. "A Fundamenta Lakásvásárt kísérő konferencián miniszter arra biztatta a jelenlévőket, hogy most vásároljanak lakást, mivel három év múlva ezt már nem a jelenlegi nyomott…..
DollyD 2011.03.04 22:33:56
@tiszaferi: tudom nem ide tartozik, de kapok az alkalmon. Tényleg csökkent a cigarettaértékesités az elmúlt 1-2 évben? Vagy ez csak a csempészet számlájára irható?
DollyD 2011.03.04 22:44:15
@tiszaferi: Köszönöm az infot, csak kiváncsiskodtam.
Igazad van, a lakáshitelek jelentős részénél mentalitásbeli probléma is bejátszik + addig a bankok se ugrabugrálnak ujabb hitelosztogatással, mig semmi biztositékuk arra, hogy meg is térül.
DollyD 2011.03.04 22:45:27
@Kandabula: viszont:)