Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sushó (törölt)

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kumin szerint A Skoda-faktor 2011.04.13 13:47:00
Mielőtt belecsapunk az izgalmas témába, ne menjünk el szó nélkül a Kumin szerint nagy sikere mellett. Már nagyon rám fért valami a B125 kudarca után. A vármegyék ügyében a dolgok végül úgy alakultak, ahogy azt korábbi posztomban kívánatosnak tartottam. Hurrá! Máris jobb…..
sushó (törölt) 2011.04.13 20:54:37
@simonmondja.:
Ki géppel száll főlébe vagy autóval száguld, az nem látja az istenadtát.
Halló- és látótávolságon kívül kerülni - ez a cél. Dehogy köszönnének rá a gyalogosra. A köszönését sem fogadják.
Tiborc ma nem mondhatja el panaszát.
sushó (törölt) 2011.04.13 21:24:19
@HVC:
Kumin úr nem apró lépésekkel közeledik a mostaniakhoz. Nem túl régen ugyanitt - dícséretére legyen mondva - nyíltan leírta, hogy ott van, a mostaniaknál.
"Függelten politológus? Ki mondta" - visszalapozható.
Én sem szeretem ezt tudni, de tudomásul veszem és mondom neki a magamét.
A damaszkuszi út oda-vissza járható.
Ennyi.
Most már tényleg kijár egy vállveregetés a Országos Magyar Vadászati Védegyletnek, a kormányváltást követően tényleg nagyot húztak. Felkérték Semjén Zsoltot elnöknek. Így nem kell holmi lóti-futi lobbistákat fizetni, hiszen maga az Elnök úr / Miniszterelnök-helyettes úr…..
Michael Knight Lex szalonka 2011.04.09 14:39:00
"Csodálatos kocsik jönnekLegendás férfiak érkeznek.Ezt nézd meg, érdemes, soruk nyílegyenes.Első a rend, aztán a csend. Fegyelem. Figyelem!"(Hobo Blues Band: Vadászat)Egyes védett madarak vadászhatóságáért lobbizik Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes. Tulajdonképpen…..
Ezzel a poszttal nagy késésben vagyok. Az első öt között kellett volna lennie. Mentségemre szolgáljon, hogy obsitos köztisztviselőként pottyantam a számomra meglehetősen új blogszférába. Talán ezért sem tudtam pontosan elképzelni, hogy milyen módon tükröződik majd a…..
sushó (törölt) 2011.04.01 11:30:25
@simonmondja.:
Értem én ezt, és tudom, hogy Önnek igaza van.
Kuminnal kapcsolatban nekem nehéz ezt tudomásul venni. Jobb sorsra érdemesnek tarto(tta)m.
Főleg a válogatott hallgatásai szembesítettek ezzel a ténnyel.
sushó (törölt) 2011.04.01 12:08:48
@simonmondja.:
"Ha marad a demokrácia" - ez a legfontosabb.
Ezért okozott csalódást nekem konkrét kormányintézkedések kapcsán Kumin a hallgatásával. Sőt, a megszólalásaival is.

Elköszönök, mert nem szeretek ennyire túltengeni.
sushó (törölt) 2011.04.01 16:54:24
@knausz:
Mégis pár szót még, ha már átruccant az irodalom területére:
Kumin Úrnak:
....és naponta ki kell gyomlálni a majomkenyérfákat, ki kell tisztítani a vulkánjainkat, burával kell óvni a rózsánkat.....

Mindnyájuknak érdekesség:
Mellár Tamás esete a Századvéggel.
A nemzeti légitársaságunk kellemes előszezoni akciója, és az a nem mellékes körülmény, hogy pilótái és légi kísérői lemondtak a péntekre tervezett általános sztrájkról, négy napra Athénba repített minket feleségemmel. Helyszíni tudósítást küldök az országból,…..
sushó (törölt) 2011.03.27 11:17:27
@minőségi_troll:
Nekem az a fontos, hogy
-a tüntető tüntethessen,
-a művész alkothasson(akkor is, ha mondjuk alternatív vagy nonfiguratív),
-a parlamenti többség demokratikusan működjön, akkor is, ha 2/3-os,
-az alkotmány nyújtson védelmet minden antidemokratikus törekvéssel szemben,tartalmazza az állampolgárok szabadságjogait stb,
-a demokrácia pedig se népi, se szoclibsi ne legyen,csak megszorító jelző nélkül, a szó legtágabb értelmében D E M O K R Á C I A.

Gondolom, hogy ez önnek a gyűlölendő szoclibség.

Az pedig tagadhatatlan, hogy a permanens tüntetők 2006-ban csúnyán "lelakták" Kossuth teret.
Miután bő egy nap után már minden részlet (teljes szövegkörnyezet, elhangzás időpontja, eredeti forrás és a hírt átvevők további torzításai, az egész összeszedve itt) jól ismert Lázár János megvágva közzé tett, eredeti formájában amúgy közel három éve nyilvános…..
A matematikai alapműveletek felfrissítésére mindig jó pillanat, ha a nyilvánosságban vita indul egy adott rendezvényen megjelent résztvevők számáról. Az eddigi legerősebb matekot a nol.hu mutatta be, és így tudományos igénnyel be is lőtte a számot a comment:com által…..
Kumin szerint Hajrá, Japán! 2011.03.12 14:46:00
Megint bánatról, de ez most nagyon komoly. Volt szerencsém Japánban járni bő egy évvel ezelőtt. Távolról is már nagyon kedveltem ezt az országot, a tárgyi kultúrájukat, a szenzációs konyhájukat, de a közvetlen benyomások minden elképzelésemen túltettek. Hivatalos úton voltunk…..
Mindig nagy élvezettel veszek részt esti, hosszú vitaműsorokban, az ilyen élő adásokban vendégeskedni majdnem olyan jó élmény, mint a repülés. Elismerésem az ATV-nek azért, hogy fenntart ilyen műsorokat, még ha a szerkesztési elvekhez lenni is egy-két korrekciós javaslatom. De ne…..