Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zlotyi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy klub életében komoly jelentőséggel bír a százéves évforduló, egyszeri és megismételhetetlen pillanatot jelent, így meg kell adni a módját az ünneplésnek. A Borussia Dortmund idén ünnepli a 100. születésnapját, így a klub és a szurkolók is nagy-nagy ünnepséggel…..
zlotyi 2009.12.26 07:46:47
@madbalee: Nincs mit, nagyon szívesen. Az utazás viszontagságait itt nem részleteztem, de az oldalunkon elolvasható. Az sem volt éppen leányálom.:)
zlotyi 2009.12.26 07:49:31
@AIR: Részben igazad van, csak egy Dortmund meccsen ugye 30-40.000 ember énekel folyamatosan (eleve a Südön 25.000 ember van), míg egy Fradi vagy Válogatott meccsen jó esetben 5000 emberről beszélünk.
Én magam nagy Fradi drukker voltam/vagyok, de a mostani hangulat az minden csak nem jó a magyar pályákon.
A válogatott meccsen meg ami szokott menni....egy fontos tétmeccsen csak ülnek az emberek és szotyiznak....
Szevasztok! Kérdésem volna! 2008.07.11 17:12:00
Ha kérdeznél vagy javasolnál, itt megteheted a kommentekben! A nagyobb horderejű témákat átemeljük külön posztba, ha röviden el lehet intézni, akkor itt válaszolunk.Fontos: egyszerű hibajelentést ne írj ide, arra való a support kukac blog.hu emailcím. Az ilyen kommenteket…..
zlotyi 2009.10.09 11:41:54
Tisztelt szerkesztőség!

A nou san trafford blog szerkesztőinek címezném ezt az üzenetet, remélem sikerül valahogy eljuttatni feléjük.

Én a Borussia Dortmund Magyar szurkolói klub elnöke vagyok, és egy felkérésem vagy ajánlatom (ez talán jobb szó), lenne a fentebb említett szerkesztőknek.
(Bővebb infót rólunk:
www.bvbfanclub.hu )

Az ötletemet igazából 2 nagyon jó és szimpatikus írás indította el. Ebből az egyik az Olasz meccsekről szóló élménybeszámoló:
nst.blog.hu/2009/09/24/harom_nap_negy_ejszaka

Én magam is voltam már derbyn, így nagy élvezettel olvastam ezt a cikket. Jómagam is többször voltam már Milan meccsen és a derby hangulata sem fogható más olasz meccshez.

A másik írás ami az ölethez kapcsolódik ez lenne:
nst.blog.hu/2009/09/26/bundesliga_7_fordulo_a_kiscsapatok_takaroja

Mint a magyarországi Dortmund klub elnöke, nem kevés utat szervezek/ünk Dortmund meccsekre, illetve már a saját bérlet beszerzése is megtörtént, amit a klub tagjai külön is élveznek.
Az említett beharangozó írásból a Ruhr derbyre (BVB-S04) is utaztak a klubunk tagja, és bár az eredmény nem a legjobb lett, nagyon jól érezték magukat.

A 2 írás adta ötlet pedig a következő lenne:
Amennyiben a szerkesztők éreznek magukban kedvet, lelkesedést és akaratot, akkor a következő derbyre (vagy bármilyen más meccsre) szívesen magunkkal vinnénk őket is, hogy aztán egy élménybeszámolót tudjanak írni a nagyérdeműnek.

A pontos részleteket és egyéb dolgokat személyesen vagy levélben egyeztetnénk, igazából én most csak a lehetőséget ajánlanám fel, a többit pedig a szerkesztőkre és a későbbi egyeztetésre bíznám.

A válaszokat akár ide, akár a zlotyi@bvbfanclub.hu címre várom.

Tisztelettel:
Jaczkó Zoltán (zlotyi)
BVB Fanclub Magyarország
Löw Zsolt csapata, a Hoffenheim látogat meg minket a német kupa negyeddöntőjében. Vigyázni kell velük: több mint 18 millió euróért érkeztek játékosok a csapatba idén, Rangnick az edző, és egyre jobban szerepelnek a a másodosztályban is, ahová először jutottak fel. A Hoffenheim…..
Arról már írtunk, hogy milyen változások zajlanak a Bundesligában, hogyan alakult át a válogatott, arra is kitértünk, mi várható a közeljövőben. Dicsértünk, jósolgattunk, észrevettük a pozitív jeleket. Most azonban nemcsak hogy belenézünk a tükörbe, de egyenesen a fejünkbe…..
A stopposok nethez jutottak, részlet: "Visszamentünk a kiképző bázisunkra, a Shell kútra, egyszer csak a semmiből egy Svédországból stoppolt srác jelenik meg… A sráccal 10 perc után már énekeltünk, dalolásztunk, elkaptuk a ritmust. Fergeteg party alakult ki. Rainbow…..
zlotyi 2008.01.17 15:16:55
Budapest-Bamako Fagylaltstopp 2008.01.14 18:00:00
A kontrollcsoport féltempót hozott az első két napon. A stopposokat, Kecsót és Ádámot Olaszországban érte a vasánap éj miközben a motorizált egységek Dél-Franciaországig jutottak. Sátortvertek és majdnem megfagytak reggelre, de ez nem vette el a kedvüket...
zlotyi 2008.01.15 09:21:04
Budapest-Bamako Murcia felé 2008.01.14 10:03:00
A térkép szerint valahol éppen Meyreuil és Murcia között jár a futam. Ezzel egy 3 napos maratoni etap vette kezdetét, aminek vége január 16-án lesz Tinerhirben. Van, aki már ma átkel Afrikába és van, aki csak a másnap este hajózik át. Jelenleg a tengerparti kilátásért és a…..
Észak-Olaszország nedves autópályái után a francia Riviéra alagutakkal tűzdelt útjai következtek. Itt már hétágra sütött a nap. Az első francia geo challenge feladat nemcsak a résztvevők tájékozódó kézségét tette próbára. A versenyzőknek, Walker a texasi kopó kisujjához…..
zlotyi 2008.01.14 09:42:52
Hölgyek, urak, ismerkedjetek meg az ígéretes, haloszobatitkok.hu nevű amatőr és európai értelemben vett vidéki pornóoldallal. Figyelem, a posztban szereplő linkek a nyugalom megzavarására alkalmas aloldalakra mutatnak. Roxana úgy érezte, hogy meg kell mutatnia magát nektek.…..
zlotyi 2007.09.06 10:05:32