Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Budapesti hotelek közvetlen foglalása

54 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még ha a meleget egy időre nélkülöznünk is kell, van egy jó megoldásunk bearanyozni a mindennapokat.Ragadjunk papírt és tollat vagy nyissuk meg a szövegszerkesztőt számítógépünkön, és Képzeljük el jövőbeli nyaralásunkat legyen ez külföldi vagy belföldi, készüljünk el saját egyedi programtervünkkel.…..
  Budapesttől autóval az M7-esen mindössze másfél órára található Balaton-felvidék, festői környezetben hangulatos falvaival, szőlőbirtokokkal, dinamikusan fejlődő infrastruktúrával várja az ide látogatókat.  A táj mediterrán hangulatú, Magyarországon itt kezdődik leghamarabb a tavasz és tart…..
      Az ősz beköszöntével elkezdődött az iskola szezon, de ez nem azt jelenti hogy vége a kiránduló időszaknak. A mozgalmas hétköznapok után egy kellemes, wellness pihenéssel egybekötött hétvége a Visegrádi-hegységben felüdülést biztosít.     Ez alkalommal a Budapesttől 30 km-re található…..
2018-ban bővelkeldni fogunk a hosszú hétvégékben. Nézzétek meg hány is lesz belőle jövőre! Azt is megírtuk Nektek, hogy mikor kell dolgoznotok! január 1. (hétfő) Újév első napja március 10. (szombat) munkanap március 15. (csütörtök) Nemzeti Ünnep március 16. (péntek) pihenőnap március 30. (péntek)…..
Wellness szállodák Budapesten 2017.08.23 14:42:30
A  Hotel Silvanus Visegrád egy négy csillagos Visegrádi szálloda Dunai Panorámás wellness részleggel. A Silvanus Hotel Visegrád minden szobája erkélyes, kilátással a Fellegvárra vagy a Dunakanyarra. A szálloda wellness részlegében megtalálhatóak szaunák, illatkabin, élménymedence és egy kandallós…..
Magyarországon rengeteg olyan fürdőhely van amelyeket szinte csak a helyiek ismernek, ezek közül szeretnénk párat bemutatni. Az első a Tölgyes Gyógyvizű Strandfürdő Jászapátiban. A fürdőben a nyári szezonban hat medence köztük – úszó-, gyógy-, gyermek-, kör-, tan- és termálmedence –, téli szezonban…..
A Borostyán Med Hotel Níradony-Tamásipusztán található, Debrecen közelében. A szállodát egy 7 hektáros őspark veszi körül amelyhez saját tó is tartozik. A 2300 m2-es komplexumban wellness részleg és egészségcentrum is található amely Európában is egyedülálló gyógykezelésekkel várja az ide látogató…..
A megújult Hagymatikum Szegedtől csupán 20km-re Makón található. Az épületet Makovecz Imre tervezte. A Hagymatikum nem csak Makó de Magyarország büszkesége is hiszen az egész világon egyedülálló. A nevében és megjelenésében is megújult makói gyógyfürdő a termálvíz és a marosi gyógyiszap erejével…..
A Mórahalmon található Colosseum Hotel Mórahalom szálloda a Szent Erzsébet Gyógyfürdővel egybeépítve helyezkedik el ahová díjmentes közvetlen átjárást biztosít.  A hotel  wellness részlegén a következő szolgáltatások vehetőek igénybe: jacuzzi, élménymedence,pancsoló medence, koktél medence, csobbanó…..
A Sikondán található Ambient AromaSpa Hotel Sikonda szálloda. A szálloda különlegessége , hogy illatos aromaszobák közül válogathatunk. A szobák 4 féle illatban rendelhetők, Erdőmélyi csend, Frissítő fehér virágok, Nyugtató levendula és Izgató csokoládé. A szállodának hatalmas wellness részlege is…..
A Portobello Wellness és Yacht Hotel Esztergom, Esztergom legújabb wellness szállodája. A hotel közvetlen összeköttetésben áll a városi fürdővel. Az Aquasziget élményfürdő csúszdás medencékkel várja vendégeit. A szálloda étterme a nemzetközi és hazai ízvilág mellett a borok nagy mestere is.…..
A 2014-ben felújított Vinum Hotel Kiskőrös négycsillagos wellness szálloda. A felújítás után elmondható a szállodáról, hogy igazi kincse lett Kiskőrös városának. A hotel kiváló wellness részleggel rendelkezik. A szállodák hotelek többsége már akciós csomagok értékesítésével várja vendégeit így…..
Bellevue Hotel Esztergom **** A Hotel Bellevue Esztergom szálloda egy négy csillgagos luxus szálloda Esztergomban. A szálloda gyermekbarát szolgáltatásokkal várja a családokat, de kikapcsolódást nyújt a pároknak is. A szálloda wellness részlege pezsgőfürdővel, élménymedencével és szaunákkal…..
A  Hotel Silvanus Visegrád egy négy csillagos Visegrádi szálloda Dunai Panorámás wellness részleggel. A Silvanus Hotel Visegrád minden szobája erkélyes, kilátással a Fellegvárra vagy a Dunakanyarra. A szálloda wellness részlegében megtalálhatóak szaunák, illatkabin, élménymedence és egy kandallós…..
A Tó Wellness Hotel Bánk szálloda egy háromcsillagos hotel a Bánki-tó partján. Csodálatos tóra néző panoráma tárul elénk a szállodából. A hotel wellness részlege kiválóan alkalmas gyermekek számára is hiszen gyermekmedencével is rendelkezik. Csodálatos családi kikapcsolódás Vác mellett Budapesttől…..
A Thermal Hotel Visegrád szálloda egy négy csillagos wellness hotel. A Thermal Hotel is a gyógyhotelek termálszállodák közé sorolandó. Római és Török stílusú Lepence Spa és Wellness részlege felejthetetlen kikapcsolódást nyújt.  A szálloda gyógyvízzel rendelkezik amely kiválóan alkalmas az ízületi…..
A Lifestyle Hotel Mátraháza egy 4 csillagos superior szálloda Mátraházán. Szobái csodálatos erdőre néző panorámával rendelkeznek. A szálloda wellness részlege kiváló. A wellness szolgáltatások is nagyon sokszínűek. A szálloda éttermében a hagyományos magyar ízek mellett reform és wellness ételeket…..
A Hotel Gotthard Szentgotthárd a fürdő mellett helyezkedik el. A szállodának hatalmas konferenciatermei vannak így kiválóan alkalmas céges rendezvények de csapatépítő tréningek lebonyolítására is. A fürdőben mintegy 1500 négyzetméternyi vízfelület található így mindenki megtalálhatja a neki…..
A Hotel Karos Spa Zalakaros  szálloda Zalakaroson található a fürdőtől 400 m-re. A szállodának saját wellness részlege is van ahol a vendégek számos wellness és spa szolgáltatás közül válogathatnak. A wellness részlegben tlálható egy Herba teázó is ahol kedvünkre válogathatunk a különlegesebbnél…..
A Hotel Aquarell Cegléd szálloda közvetlen a ceglédi fürdő mellett található. A környéken rengeteg programlehetőség közül válogathatunk. A hotel igazán ízlésesen berendezett remek wellness részleggel. A recepción igényelhetünk lovaskocsikázást ( télen lovas szán ). A szálloda étterme igazán kiváló…..
A Dráva Thermal Hotel Harkány szálloda pécstől 25 km-re a villányi borvidéken található. Harkány híres gyógyvizeiről. A Harkányi Gyógyfürdő mellett épült a szálloda így a vendégeknek oda közvetlen átjárás biztosított. A szállodában igazi kulináris élvezetek várják az ide látogatókat. A szállodának…..
A Degelfeld Kastélyszálló Tarcalon az egyik legkiválóbb 4 csillagos kastélyszálló Magyarországon. Igazán különleges Empire bútorokkal berendezett.A hotelhet könyvtár is tartozik. A szállodához külső medence, szőlőbirtok és borospince is tartozik. A környéken számos kirándulási lehetőség van de ha…..
A Thermal Hotel Mosonmagyaróvár az egyik olyan 3 csillagos szálloda amely összeköttetésben áll a Gógyfürdővel ahol legalább 20 medence található. Érkezésünkkor a szállodai be checkolás igazán gyorsan ment. Majd ezután kipakoltunk a szobáinkban és lementünk meginni az étterembe az üdvözlőitalunkat…..
Gyönyörű szállodát találtunk Budapesthez közel Kecskeméten. A Four Points By Sheraton Kecskemét szálloda egy igazán különleges szálloda. Remek ételeivel és igazán luxus wellness részlegével várja vendégeit. A szobák igazán tágasak és világosak. A személyzetre sem lehet panasz. A fitness centrum is…..