Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hugin&Munin

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Hugin&Munin 2011.03.08 10:32:01
  Heves indulatokat váltott ki csütörtöki, Heller Ágnes hazudik 2006 őszéről című posztunk, amiben Heller március 1-i, brüsszeli beszédéből emeltem ki egy részt, melyet a Hungarian democracy in danger? című vitanapon mondott.    Amikor a posztot írtam, a…..
A sorozat bevezetőjét itt, a második részt pedig jövő hétfőn (03.07.) olvashatod. Valamilyen megkérdőjelezhetetlen oknál fogva a történelmet mindenhol nemzeti történelem formájában tanítják. (Az okot természetesen ez az egész sorozat megkérdőjelezi, de ez egyelőre maradjon…..
A Viasat3 sem akar lemaradni a Való Világ 4 mögött, és ugyan az Éden hotelt szappanoperaként meg stratégiai játékként harangozzák be, mindenki tudja, hogy ez a műsor méginkább a csöcsökről és a kockahasakról fog szólni, mint az RTL Klub valóságshowja. Itt egy videó a tétel…..
Hugin&Munin 2011.03.04 18:06:40
@vágtázó halottkém: már 20 évvel ezelőtt is ez volt a vélmeény a magyar csajokról, akkoriban mesélte ezt egy belga srác
Ugye ha Szájer József blogja kommentelhető lenne, már legalább ezer olyan hozzászólást kapott volna, hogy "az Apple zsebében ücsörög", de ő bölcs módon nem élt ezzel a lehetőséggel, így a posztra tudunk koncentrálni: a fideszes politikus maga számolt be arról, hogy az…..