Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Géem

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas küzdelemben, 2:1-es hátrányból fordítva győzött a TEVA-Gödöllői RC az Újpesti TE ellen a női Extraliga bronzpárharcának első mérkőzésén. A hazaiak igazi csapatként funkcionáltak, szinte mindenki hozzátette a magáét a győzelemhez. A vendégeknél Dambendzet…..
Március 26-27-én rendezik a férfi Bajnokok Ligája négyes döntőjét az orosz Dinamo Moszkva magyar játékosa, Veres Péter aktív részvételével. A hunvolley.blog a helyszínről számol be a tornáról. Első beharangozónkban bemutatjuk a finálé helyszínét, Dél-Tirol székhelyét, az…..
Géem 2011.03.23 14:50:15
Röplabda blog Öt perc hírnév 2011.03.22 10:34:00
Noha tegnap, azaz hétfő este első felindulásból nem írtam meg a véleményemet a női elődöntőkön tapasztaltakkal kapcsolatban – gondolván, hogy majd alszom rá egyet, és akkor lenyugszom –, most mégis kénytelen vagyok billentyűzetet ragadni.Történt ugyanis, hogy a hét…..
Az Újpesti TE női csapata javában készül a címvédő BSE elleni Extraliga-elődöntőre. Az UTE 21 éve szerepelt utoljára a legjobb négy között, és akkor meg is nyerte a bajnokságot!– Az edző szemszögéből tekintve milyen volt a csapat teljesítménye a negyeddöntőben?Farkas…..
Szoros csatában ezúttal az Újpestnek volt szerencséje, amely hazai pályán 3:0-ra győzött az NRK-Nyíregyháza ellen a női Extraliga negyeddöntőjének második mérkőzésén. Képgaléria itt! A párharc szombaton zárul a szabolcsi megyeszékhelyen.A párharc keddi első mérkőzését…..