Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xalex

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Heller Ágnes valami egészen elképesztő produkciót adott elő kedden az Európai Parlament vitanapján. A filozófus Morvai Krisztina kérdésére válaszolva azt mondta, 2006 őszén senkit sem lőttek meg, senkit sem kínoztak a rendőrök:  Senkit nem lőttek meg, mutasson…..
xalex 2011.03.04 22:17:50
Rendszeresen visszatérő vád jobboldali kommentelők, újságírók, sőt politikusok részéről, hogy 2006-ban a rendőrök (naná, hogy Gyurcsány parancsára...) a tömegbe lőttek, sőt az is elhangzott már, hogy sortűz volt. Morvai Krisztina rendszeresen ezt szajkózza, de fideszes…..
xalex 2011.03.04 03:33:19
Elkeserítőnek tartom Heller elvtársnő megnyilvánulását és azt méginkább hogy megszületett ez a cikk, ami semmiről nem ad számot csak az író frusztráltságáról. Az író úgy ad igazat Hellernek (és úgy írja meg a fenti bejegyzést), hogy még véleménye szerint is Heller állításának csak a fele igaz (lásd utolsó bekezdés).
Tehát, miután kellőképpen eljelentékteleníti az októberi rendőti aggressziót, azon kezd el vitatkozni, hogy mit lőnek és mit nem.
A cikk írója láthatóan rendkívül fel van háborodva azon, hogy Morvai Krisztina helytelenül fogalmazott. Na de mit csinál egy ember a gumilövedékkel ha nem lövi azt? (Hiszen már maga a szó is árulkodó.) A cikkíró valószínűleg sok időt töltött azzal, hogyan fogalmazza meg, hogy "csupán gumilövedékeket lőttek a tömegbe", és láthatóan nem járt sikerrel, mivel ezt csak egyetlen egyszer jelenti ki, és akkor is azt írja: "rosszul használt gumilövedékek". Micsoda sunyi és manipulatív megfogalmazás!
“Rendszeresen visszatérő vád jobboldali kommentelők, újságírók, sőt politikusok részéről, hogy 2006-ban a rendőrök a tömegbe lőttek.” Mit csináltak ha nem a tömegbe lőttek? Tömegbe gumilövedéketrosszulhasználtak? Ön milyen szót használna tisztelt cikkíró?
A cikket tovább rontják a hamis tények és az, ahogy az író beállítja az eseményeket.
Több rendőri sérült mint civil sérült? Nincsenek tulajdonomban hivatalos jelentések és adatok a brutalitásról, de minden forrás melyet felleltem pár tucat sebesült rendőrről és több mint száz civil sérültől ad számot. A tisztelt író miért hazudik?
Az író, amikor az eseményeket elítélő megnyilvánulásokról ír, olyan szavakat használ mint “hamis kép”, „összeesküvés elmélet” , „kínos”, „szándékos hangulatkeltés”. Mindeközben a száz-kétszáz békés állampolgárt megsebesítő rendőrségről mindenféle érzelni töltetet nélkülözve ír: „felkészültetlen, frusztrált, rendőri túlkapás”.
Maga valóban úgy gondolja, hogy azok, akik szeretnének következményeket látni mert barátaikat, szüleiket, gyermekeiket sebesítették meg a rendőrök rosszabbak mint maguk a rendőrök? Ha nem, gondolkozzon el egy olyan cikk megírásán, mely az áldozatokkal foglalkozik, vagy legalábbis ne szennyezze az internetet ilyen alapozatlan, manipulatív és hamis írásokkal.