Regisztráció Blogot indítok
Adatok
timcsikee

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT A Ciklus 2011.12.14 05:11:00
  Miután Formspringen 1 órán belül ötször kaptam meg a kérdést, hogy most akkor Karácsonykor mi lesz a programmal, mert még a végén lemaradtok a halászléről, meg a szaloncukrok fáról lezabálásáról, és az már tényleg valóban borzalmas és hatalmas katasztrófa. Mindjárt…..
LifeTILT Laura 50 nappal később 2011.09.07 04:00:00
 0.nap 60,3 kg50.nap 55,6 kg Eltelt 50 nap Laura programjából, azaz már majdnem elértük azt a napszámot, amit én egy csajjal maximálisan együtt tudok lenni egy kapcsolat keretein belül. Vége van Laura fogyasztó programjának, azaz mostantól kizárólag a testformálásra…..
timcsikee 2011.09.07 14:56:43
@domiii: Oké, h a többség azért van elhízva, mert sokat eszik és nem mozog, de ehhez kinek mi köze hozzá, hogy egyik-másik ember hogy néz ki és hogyan él? És őket ilyen mértékben sértegetni, csak gratulálni tudok.

Én boldog voltam a 7kg feleslegemmel is és amikor a vilin betoltam egy kakaóscsigát, senkire se néztem világutálattal, gyűlölettel. De ha valaki úgy nézett volna rám, miközben eszem, mint Laura, hát a hajába kentem volna, az biztos, és akkor még visszafogott lettem volna. Megjegyzem, sosem voltam irigy a vékonyakra. És addig nem szidom a hajléktalanokat, romákat, stb, amíg engem békén hagynak, de ez is hogy jön most ide... A kövérek mit ártottak neked? Istenem... Ha egy kicsit változtattál volna a stílusodon, békén hagytak volna a többiek... Lehet véleményed, de akkor tartsd meg magadnak, ha ilyen. Nem így kell hatni az emberekre, hogy megvetéssel nézel rájuk, hanem inkább segíteni kell, mert sokan szeretnének fogyni, csak épp rossz módszert választanak, amik a magazinokban és egyéb női portálokon megjelennek. Anno bedőltem ezeknek én is és csodálkoztam, hogy nem fogyok.
timcsikee 2011.09.07 22:08:33
Ha egy hajléktalan van a buszon, nem megvetéssel nézek rá, hanem szomorúsággal és sajnálattal, mert nem tudhatom, hogy azelőtt milyen ember volt, milyen élete volt és hogy jutott idáig. És egyben szerencsésnek, hogy van családom, van hol laknom, van mit ennem és van mit felvennem. De még mindig nem értem, hogy a kövér emberekhez most hogy jöttek ez ide.

A kövérség nem egyenlő az igénytelenséggel. Azért, mert valaki szeret enni, magánügye, de ettől nem több, nem kevesebb, és ugyanígy a vékony külsejű emberek is ugyanannyit érnek. Egy túlsúlyos ember is lehet ápolt és egy 'bredpitt is lehet ápolatlan. Vagy fordítva. Azért ilyeneket írni, h izzad, zabál, zsíros kéz, porcukor a szája szélén, stb, hát nem minden túlsúlyos ember ilyen. Ez kb olyan, hogy mindenki, aki sportos, vagy tökéletes az alakja, az csak egy beképzelt picsa vagy bunkó p.cs lehet. Ez is általánosítás, nem igaz? Ja és a környezetemben sok kövér, tényleg kövér ember van, de egy percig se gondoltam róluk azt, hogy mennyire igénytelenek és soha se néztem le őket azért, mert 30-40kg felesleg van rajtuk. Mi közöm hozzá? Attól még fel tud öltözni normálisan, nem büdös, ápolt, kellemes a társasága és hihetetlen jók a munkájukban. Most pl a munkatársaimról volt szó. És inkább utazom túlsúlyos emberrel, mint egy bagós mellett. + az evés és zabálás között hatalmas különbség van, remélem a jó Isten is elnézi nekem, amikor néha-néha eszem a tömegközlekedési eszközökön, de még hozzátenném, hogy hordok magamnál alkoholos fertőtlenítőt, a zacskóban morzsázok és csipegetve eszem. Vagyis ezt nem nevezném zabálásnak. De legközelebb nem eszek, inkább összeesem a másfél órás út alatt.

Én is gratulálni akartam először Laurának, de a bejegyzés után teljesen megváltozott a véleményem. Leginkább őt lehetne ótvar embernek nevezni. És örüljön, hogy vannak kövér emberek, mert akkor lenne csak igazán boldogtalan. És nem kívánom, hogy majd egyszer, 40-50 évesen, ha vmi betegségből adódóan 70-80 kg lesz, akkor megvetéssel nézzenek rá az emberek és majd kerüljék őt messziről. Mert ők se fogják tudni eldönteni, hogy azért kövér, mert igénytelen, kétpofára zabál - ugye, vagy azért, mert valami baja van. És tudom, blabla, én is rosszul vagyok ettől a szövegtől, hogy mindenki a hormonjaira fogja az elhízást. De sose lehet tudni, hogy pont ő vagy a másik miért ilyen..

+ a leadott kilóimtól nem lett nagyobb a pofám, nem lett nagyobb az egóm. Ezt csak magamnak csináltam és nem azért, hogy engem mindenki megakarjon dugni, hanem az egészségem miatt, mert sajnos az édesapám és a bátyám is cukorbeteg és ettől az egy dologtól nagyon félek, sajnos a hajlam megvan a családban.
De egyesek leszarják az egészségüket, különben letennék a cigit is.
Vagyis erről az egész Laurás posztról a felszínesség, a gusztustalan beképzeltség, és egoizmus jött le. És erről nem én tehetek, nem én írtam a bejegyzést.
LifeTILT Régen más volt.... 2011.05.27 11:52:00
 ….régen jobb volt. Érezhetően többen olvassák a blogot sokkal többen, és ennek vannak bizonyos velejárói. Nosztalgiával gondolok vissza például azokra a januári téli estékre, amikor írtam a bejegyzéseimet, kint -10 fok és a Lifetiltet max 30-50 ember ha olvasta…..
timcsikee 2011.05.28 12:27:54
Én a fogyókúrák és edzések keresése közben találtam az oldalra, sokáig el sem olvastam a kurvás bejegyzést, mert tudtam, hogy miről fog szólni (bgf-es vagyok, látom-hallom én is a dolgokat, nagyon sokan csinálják, mikor jobban le voltam égve anyagilag, akkor mondták, hogy menjek masszázsszalonba 'dolgozni', sokat keresnék, még a pofim is tetszene a főnöknek, mondom nincs az a pénz, így inkább beálltam a mekibe pénztárosnak, negyed annyi pénzért..) Azt sem értem, hogy egyesek ezen miért vannak így felháborodva a cikkeken. Ha nem így lenne, akkor meg tuti, hogy magasról tennének rá, ki mit ír róla. Egy ismerősöm akart mindenáron részt venni mindenféle szépségversenyen, nagyon akart modellkedni, reklámokban szerepelni, stb. Castingról castingra járt, beiratkozott egy tanfolyamra, ami vagy 150ezerbe került neki, és csak az lett belőle, hogy nem jöttek az ígért felkérések, több, mint két éve ott virít a portfóliója a cég weboldalán, de még a kutya se hívta vissza. Bocsánat, egy hívást kapott, azóta escortozik..

Na mindegy, nem is ez a lényeg, még egy rövid beszámolót tartanék, hogy elkezdtem az 'életmódváltást', hasonló adataim voltak, mint a Petra kamu adatai, két barátnőmmel csinálom, akik a lakótársaim (érdekes, hogy a barátnőimmel mindannyian 163cm, 62-64kg-ok vagyunk, elég kicsi az eltérés.)
Szóval én 62-ről indultam, ma reggel 59,1-et mutatott a mérleg, nagyon boldog vagyok. A cél 52-53 lenne. Egyik barátnőm 64,2kg-ról indult, ma reggel 61,7; a másik 63,4-ről és ma 60,6. Két hete csináljuk, és jó, hogy együtt elkezdtük, mert mindig együtt edzünk, futunk, eszünk, stb. Támogatjuk egymást.

Csak szeretnénk kifejezni, hogy mennyire hálásak vagyunk neked, ha nincs ez a blog, még ma is malmoznánk a szobában a tv vagy számítógép előtt csokit majszolva, és azon sírnánk, hogy mennyire hájasak vagyunk. Nagyon jó a blog, akármilyen bejegyzés is van, érdekes, szórakoztató és elgondolkodtató. Szóval ezer köszi és folytasd ugyanígy! :)

Üdv. Timi
 1672 szó, amiért megéri… Ismét egy bejegyzés, amit igyekeztem olyan sokáig húzni, ameddig csak lehet, nem véletlenül. Szerettem volna, ha minden Nő, aki a ezt olvassa, igazán kedvet kapjon ahhoz, hogy változtasson az életén, a testén, a saját magához való…..