Regisztráció Blogot indítok
Adatok
floyddebarber

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig nem látott új műfajt vezetett be az MTV Híradója szombat este: az internetes hírportálok hírszerkesztéséről szóló szubjektív jegyzetet. Miután a Híradó egy részletes, hatperces beszámolót adott arról, hogy a Moody's hitelminősítő javított Magyarország minősítésén…..
Ha ma semmi más tévés jóságot nem olvastam volna, csak ezt, már nem keltem volna fel hiába. A Slashfilm szerint David Fincher rendező/producer és James Ellroy író, és akkor most itt, a kibaszott mondat közben idéznék valamit az American Tabloid című zseniális regényből, mert…..
A Showtime tényleg komolyan rámegy arra, hogy az új HBO legyen belőle, az a csatorna, ahol a másutt elképzelhetetlen tartalmakat megtalálja a néző. Az HBO ugye az Oz vagy a Deadwood című sorozatokkal valósággal sokkolta a jónépet (nem mintha a Szex és NY vagy a Maffiózók nem…..
A sorozat fogyóeszköz a tévében, olyan, mint a szövetségi kapitány a magyar válogatott mellett: ha nem hozza a számokat, kíméletlenül elkaszálják. Nem azt a fejest, aki a tévénél zöld utat adott a projektnek és aki berendelte a sorozatot, majd kis cédulákon elküldött…..
A biciklista hevesvérű népség, Balázs például 18-as karikát érő káromkodásig jut el alanti levelében, miközben felidézi, hogy - ha már úgyis itt a karika, mondjuk ki - a McDrive-ból a halál faszára küldték el, amikor bringáról akart rendelni. A Homár robogós + hidegvérű,…..
A House-t és a hasonló sorozatokat gyakran éri az a vád, és azért lássuk be, némiképp joggal, hogy egyemberes szériák, melyek abszolút a főszereplőre épülnek, és nélküle nem is működnek. Éppen ezért izgalmas, amikor az ilyen one-man-show típusú sorozatok teret engednek…..
A Nielsen nyilvánosságra hozta az év legnézettebb műsorainak listáját, melyet nem túl nagy meglepetésre az American Idol vezet, még ha nem is 18-49-es, hanem összháztartás-százalékban mértek ezúttal. Nem, mintha 18-49-ben nem ők lennének az élen, de az tuti, higy abban a…..
Nem fogunk részletesen elemezgetni vasárnap esti nézettséget, mert minek, a Születet feleségeket nézték a legtöbben, de a 18-49-es korosztályban robbantott a Simpsons Halloween-témájú epizódja, és brutális, 6.2/15-ös eredménnyel végzett, amire az elmúlt öt évben nem volt…..
Itt követhetjük élőben a Large Hadron Collider beindítását kilenctől. Itt pedig megtudhatjuk, hogy elpusztította-e a világot. :)..
floyddebarber 2008.09.10 16:48:40
Amire utalni akartam, az oldal forrásában a szöveg:
"if the lhc actually destroys the earth & this page isn't yet updated please email
mike@frantic.org to receive a full refund"

Egyébként honnan tudnánk, ha már be lennénk szippantva?
Melyikőtök volt már fekete lyukban? :)
Vajon higgyünk Hawkingnak? :)
/Én határozottan nem érzem magam világvége állapotban/
Nos, lassan véget ér a 24 órás Firefox3 kampány. Ha minden igaz, összesen több mint 7,8 millióan töltötték le a rekordkísérlet idején a Mozilla új böngészőjének hivatalos verzióját. A magyarok kiválóan szerepeltek: több mint 76 ezren nyomtak a letöltés gombra 24 óra…..
Az olasz válogatott az ég adta világon senkinek nem fog hiányozni, még nekünk sem, akik egyébként feltétel nélkül szurkolunk nekik. Egy olyan drukkert, aki még akkor is kiáll a csapata mellett, amikor az nemhogy rászolgál a szimpátiára, de tűzzel-vassal tesz meg mindent, hogy az…..
Bigyóblog Kétdimenziós lámpa 2008.06.15 13:44:00
Egy igazán vékony lámpa. Sok helyet nem foglal. Jeth Koth ötlete: egy lapos, fémből készült keret. Via Yanko Desing..
comment:com Gálvölgyi 60! 2008.06.15 12:17:00
Szomorú, vagy vicces, döntse el mindenki maga, de a Gálvölgyi János hatvanadik születésnapjára rendezett gálaest csakis egy isten háta mögötti humorcsatornán lesz látható, sehol máshol. Egyébként a gálaestet nem Bajor Imre kocsmájában rendezték, hanem a Madách…..
Webisztán Jön a Google Ocean? 2008.04.30 15:30:00
Igazából nem lett volna nehéz kitalálni, hogy a Föld, a Mars és a Hold felszíne, valamint a világűr után a Google a tengerfenék felé fordítja receptorait. A Cnet blogja szerint hamarosan érkezik a Google Ocean, melynek segítségével körbebúvárkodhatjuk bolygónk hatalmas vizeit. A…..
Az HBO közismerten egyházellenes megmondóembere a pápa látogatása örvén bírta ismét kiereszteni a benne lakozó állatot, és mondta el véleményét a katolikus egyházról, amit tulajdonképpen egy szektának nevezett, ami csak azért ússza meg a pedofil papok keltette botrányt, mert…..
floyddebarber 2008.04.22 14:39:53
comment:com Hírek kávé mellé 2008.04.07 09:21:00
Akik nagyon nem bírnak magukkal, és mindenképpen tudni akarják, hogy mi fog történni a Battlestar Galactica következő 10 epizódjában, azoknak javaslunk valamit: látogassanak el erre az oldalra, majd a címsorban szereplő 403-as számot szépen írosgassák át 404-re, 405-re, egészen…..
floyddebarber 2008.04.07 10:42:30
Nem akarom a focibuzik haragját már kora este kivívni, úgyhogy első helyen ajánlom az Arsenal - Liverpool meccset (m1, 20:10). De vegyük sorra, mit nézhetnek azok, akik számára a focin kívül is van élet. A mai nap sorozatai: Dr. Ház (Tv2, 21:10), Miért éppen Alaszka? (Viasat3, 19:00)…..
Az országban mindig mindenki nyafog, minden rossz... Vegyetek példát arról a happy hulláról, amit Dave talált a Postal 2-ben! Szénné égett, fegyvere sincs, de életkedve határtalan és még céloz is...A semmivel. Ezt nevezem pozitív hozzáállásnak! Ezt meg Péter találta a…..
Bigyóblog Sketch-óra 2008.03.13 08:13:00
Mint a régi rajzolótáblák, úgy néz ki ez az óra. Nem egyszerű szerkezet, a sok drót miatt nem is lehet a falra akasztani, de kétségtelen, hogy nagyon jól néz ki. Az Engadgetre kattintva megnézhetünk egy videót is a működésről...
Most ébredvén belenéztem az Oscar-gála végébe, a bulit idén a Cinematrix-stáb nyomta élőben, így nekünk nem kellett, hála a jó Istennek, mert az RTL Klub ismét sikeresen el tudta intézni azt, hogy aki fennmaradt hajnal kettőig, egy percig se élvezhesse a közvetítést. A tavalyi…..
Most már bátran kijelenthetjük azt, amit a magyar sajtó nagy többsége - előttünk ismeretlen forrásokra hivatkozva - hónapok óta harsog a képünkbe: igen, vége a sztrájknak, az írók mehetnek írni, a producerek szedhetik össze a stábokat, hívhatják vissza a Balin nyaraló…..
Egy nagyon hosszú ideje húzódó running gag (visszatérő, jellegzetes poén) lezárására került sor múlt héten, és ugyan faszán lemaradtunk róla, de sebaj, most beposztoljuk a teljes sztorit jó sok videóval, hogy vidám legyen a hétvége. A történet a következő: Jimmy Kimmel, az…..