Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b.zs

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnap elindulok a Deloreannel Hollandiába. A tavalyi évben nem mentem egy hosszabb útra sem, idén már nagyon kell, hogy megmozgassam az autót. Pár napja mentem is vele egy próbakört, úgy tűnik jól érzi magát, nem lesz gond. Az út miatt a héten nem lesz szerdai bejegyzés, de utána…..
Ezen a héten csütörtöktől, Szegeden lesz kiállítva az autóm, az ottani Árkádban. Jövő szerdáig vagy inkább csütörtökig marad, aki arra jár és meg akarja nézni, az ebben az időben megteheti. A tervek szerint nem egyedül lesz, hanem további filmes autók is lesznek KITT-től General Lee-ig. Pontosabbat…..
Éppen egy hónapja volt, hogy Duduval elmentünk Szegedre, a Szezonnyitó Amerikai Autós Találkozóra. Habár az elhatározás megvolt már hetekkel korábban, mégsem volt annyira biztos az indulás, mert azért a március 19. még egy elég korai időpont, nagy az esély a rossz időre, esőre,…..
Élet egy Deloreannel Szeged 2017.03.13 10:00:00
Ha minden jól megy és az idő is jó lesz, akkor vasárnap elmegyek Szegedre egy találkozóra, ott még úgysem voltam. (Ide) Szóval ha arrafelé láttok Deloreant, az én vagyok...
b.zs 2017.03.18 20:12:26
Már majdnem egy hónapja történt már, hogy mivel egy kicsit később kellett munkába mennem és gyönyörű idő volt, ezért úgy gondoltam, hogy feldobjuk a pénteket és Deloreannel megyek. Olyan igazán különleges dolog nem volt, csak a szokásosak, de valahogy mégis olyan emlékezetes…..