Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neduddki3

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Nem lesz bocsánat? 2011.04.28 12:01:00
  „Ebben az országban jóravaló magyar emberek vannak, akik élni akarnak, sokféleségükben, ilyenként és olyanként” — hangzik az európai válasz Gyurcsány Ferenctől, a magyar politikai élet egyik leginkább közutálatnak örvendő politikusától. De nagyon úgy…..
Neduddki3 2011.05.01 16:58:14
@héjakútmácsonya: Én is hallottam ám a beszédét!
Nem általában az ügyészséget fenyegette meg, hanem a hatalom megrendeléseit kiszolgáló ügyészeket, nagyköveteket,kömédiás "szagembereket", akik nem a hazájukat, hanem Orbán V-t szolgálják.
Ez azért különbség, nem???
Neduddki3 2011.05.01 17:36:56
@héjakútmácsonya: A lojális tisztségviselő az én felfogásom szerint nem egyenlő a pártutasítást végrehajtó szolgával!!
Márpedig most ez van! Nekem nehogy Polt Pétert egy elfogulatlan, csak a jognak élő köztisztviselőnek próbáld beállítani, mert megpukkadok a röhögéstől! Hát 2002 után nem bizonyitotta elégszer, hogy nyilvánvaló bűnösöket engedett futni(nem keveset, hanem mindet!!!) És ezt a " független" funkcit betonozták be 9 évre egy csomó más szolgával- mert ezek szolgák!
Aztán meg miért baj, ha Gyurcsány úgymond az utcáról üzen?? OV. vajon mit csinált 8 évig??
Na ugye? Egy kis elfogulatlansággal könnyebben megérted, mi a problémám! Orbán elkövetett egy óriási hibát! Kriminalizálni próbálja politikai ellenfeleit, koholt pereket szervez ugyanazokért, amiket ők is simán elkövettek, amikor hatalomban voltak! Azt meg senki ne próbálja nekem beadni, hogy 90%-s fideszes lefedettségű önkörmányzatoknál nem volt semmi feltárni való, ugye ezt te sem hiszed el? Ezért mondom, 100x hullik vissza ez Vityka fejére, ha majd megbukik, mert meg fog az biztos! Szerintem menedékjogot fog kérni külföldön:)))
Neduddki3 2011.05.01 17:42:41
@Blogger Géza: Amit Esztergomban elkövet a Fidesz, ugyanaz, mint amit 8 évig elkövettek ellenzékben!
Nem számít semmit a polgár akarata, akik túlnyomó többsége elkergette Meggyest, csak a bosszú érdekli őket, a minél rosszabb, annál jobb!
Rég fel kellett volna oszlatni őket, kiváncsi lennék, hányan kerülnének vissza!
Na ezért nem oszlatják fel őket, mert sejtik azt, amiben nagyon sokan már most biztosak vagyunk!!!!
Mondhatnám kicsit kiforgatva: Orbán-takarodj!!!
Drága felhasználók! Adataitok biztonságát szem előtt tartva, a mai naptól az Indapass.hu csak titkosított csatornán keresztül érhető el. Ez számotokra csupán annyi változást jelenthet, hogy a jelszókezelő alkalmazásban újra meg kell jegyeztetni az adatokat. Az oldal címe egyúttal…..
  A jogász szerint a preambulumnak nincs különösebb jogi ereje. Pedig van.  Továbbra sem akar alábbhagyni a hatályos Alkotmány és az új Alaptörvény érvényességéről és esetleges párhuzamos hatályosságáról szóló médiahype – annak ellenére, hogy a napokban…..
Ma este az egész nap provokáló Véderősök megtámadták a gyöngyöspatai romákat. A rendőrség és civil jogvédők valamint újságírók már a helyszínenen vannak.Az eseményeket percről percre a coMMMunityn követhetik...
Neduddki3 2011.04.30 22:42:21
@dobtaras: bla bla!!
A söpredék takarodjon vissza a híd alá, ahonnan kitolták sötét képüket! De sokkal jobb lenne , ha a garázdabillegetés helyett elmennének dolgozni, több hasznot hoznának az országnak. A rendőrök meg tegyék a dolgukat és kapják el az összes bűnözőt! (Ha gárdista, akkor is, ha cigány , akkor is)
Ércsük???
Így hangzik az Orbán-doktrína. Pintér Sándor már tavaly év végén elszólta magát egy fórumon, hogy az elszegényedő társadalom miatt olyan jelenségek lesznek az országban, amelyekkel a Rendőrség nem fog tudni megbirkózni. A gyöngyöspatai balhéra válaszul most…..