Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bobócim

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap bevettek a Chinotto csoportba. Igazából még csak ketten voltak benne: az egyik kolléga kinevezte magát főnöknek, a másik a csoportvezető. Most már hárman vagyunk. Nekem még nincs beosztásom, mert csak kettőt ittam aznap. A Chinotto eléggé megosztja itt is a népeket, nekem…..
bobócim 2018.07.15 21:34:01
  Mi magyarok nagyon büszkék vagyunk történelmünkre. De mivel nem ismerjük, tanulni sem tudunk belőle. Pedig ismerete fontos lenne, hogy ne kövessük el megint ugyanazokat a hibákat. Nemrég Lezsák Sándor és Boross Péter alakította saját elképzeléseihez a múlt történésit. Tegnap az Überführer ebben a…..
Észrevette valaki, hogy nem voltak ott az ultrák a magyar-finnen? Észrevette valaki, hogy az "igazi" szurkolók helyett, csak ílyen gyütt-mentek drukkoltak a magyar válogatottnak? Hiányzottak valakinek a petárdák? A románok mocskolása? Az úgynevezett "élőképek", amelyeknek csupán…..
Büntethetőség már 12 éves kortól, tankötelesség mindössze 15 éves korig, és persze a szavazati jog kiterjesztése: a fiatalok jogi helyzetét valamiért újra akarják szabni. (Fotó: Blikk) A Fidesz az elmúlt hetekben három olyan javaslattal is előállt, melyekből az olvasható ki,…..