Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bmw1200

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
On the Spot Cairo, Irán 2011.03.02 07:23:00
Mi van?! :D Hát az, hogy még Cairóban vagyunk, de ma este lesz az iráni film a Spektrumon 22:20-tól (aztán az ismétlés szombaton 22:00-kor)Jó reggelt!Egyiptomból ma éjjel érkezünk Budapestre, 17 óra forgatott anyaggal a hátizsákunkban muzulmán testvériségről, felrobbantott…..
bmw1200 2011.03.03 19:10:55
@Pista bá': Pista bá'-val teljesen egyet értek. Így van ahogy írja. Az a legnagyobb butaság, hogy bárki szeretné azt hogy megszállják az országát. Ráadásul Izrael. Ez még akkor is hülyeség ha van valami, amiért nem tetszik otthon.
Sajnos ez a rész nagyon gáz lett. Itthon 2006-ban ugyanígy verték az embereket Budapesten és még ki is tüntették a rendőröket. Mit műveltek az emberekkel, és a nőkkel? Ez nem gond. Ha Izrel öli a Palesztinokat az sem gond. 90 éves embereket üldözik és bíróság elé állítják mert valaki azt mondták, hogy egyszer százados volt valahol és holobűnös. Itthon Biszku elvtárs tagadhatja a kommunizmus bűneit / a főhóhér / ez nem gond.
A barátommal motorral járjuk az országokat.
Voltunk már a közel-keleten is. Damaszkuszban és Palmyrában találkoztunk először Iráni emberekkel. Végtelen vendégszeretőek, barátságosak voltak. Nem úgy néztek ki mint akik atom háborút akarnának / mint Izrael/.
Izraelben is jártam bár nem motorral. Igazán le a kalappal az iráni emberek előtt, talán még a szír embereknél is barátságosabbak voltak. Talán jövőre sikerül a Kaukázuson keresztül Teheránba és Perszepolisba motorral eljutni.

Amúgy nagyon szeretem a filmjeiteket, csak az elfogult, agymosott részeket vegyétek ki. Ti magatoknak is meg kellett tapasztalni, hogy melyik országba hogyan fogadnak benneteket. Feltételezem, Iránban nem tapogattak úgy mint Egyiptomban. Probáljatok objektívek maradni, csak a tényeket mutassátok be. Majd a néző eldönti hogy mit gondol.

Munkátokhoz sok sikert kívánok:
bmw1200