Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Til (törölt)

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik kedvenc színészünk, Kiefer Sutherland a 24-ben Jack Bauerként a Föld megmentésén ügyködött nyolc napon/évadon át (sikerrel, nyugi), majd egy bérgyilkost alakított egy websorozatban - új melójában viszont egy reptéri melóst személyesít meg, akinek autista fia egy szép…..
Til (törölt) 2012.01.25 11:29:02
Egy újabb Unreal Engine-játék készülődik, amibe mi is bepillantást nyerhetünk. Az Epic Citadel után egy újabb ingyenes bemutató került fel az AppStore-ba a Codenrama gondozásában, amiben bejárhatjuk a játék helyszínét.Ismét egy megdöbbentően szép játék készülődik, annak…..
Édes jó, Istenem, ha a görög éjjeliőrnek előre megmutatják azokat a, hogy is mondjam, hogy ne bántsak meg senkit hirtelen, nőszerű lényeket, akik rá várnak a Szerelem a legfölsőbb szinteken (sic) című műsorban, akkor kétszer is meggondolta volna azt a határozott főbólintást.…..
Az iFixit talán még be sem kapcsolta, máris darabokra szedte az új iMacet, és hát most érdemes volt belevágni a munkába: alapvetően hasonló a gép felépítése, mint elődjéé volt, de van benne néhány markánsan újszerű megoldás.Kiderült például, hogy egy még meg sem jelent…..
Ahogy azt tegnap megígértem, letöltöttem a Real Racing 2 HD-t a tabletre - az ára 8 euró, 2100 forint -, egészen pontosan az 1.1-es verziót, mert ez már képes arra, amire egyetlen elődje sem: hdmi-n keresztül a tévével összekötve akár 1080p-ben is lehet élvezni a száguldást.…..
comment:com Ilyen lesz a Homeland 2011.04.13 12:30:00
A Showtime sorozatra kérte be a Homeland című összeesküvéses thrillert és a House of Lies című dramnedy-t. Mindkettőről írtunk már bőven, meg fogunk is, de ma meg tudjuk mutatni a Homeland első képsorait is. Ez a sorozat Claire Danes, Damien Lewis és Mandy Patinkin…..
Til (törölt) 2011.04.14 07:15:01
Tudjuk, mekkora para van az Apple-nél és persze máshol is - a japán gyárak leállása miatt, Rajesh Ghai elemző szerint azonban az Apple gyorsan és határozottan lépett az ügyben. Hogy megelőzzék az iPad 2 készlethiányt, már a piacon lefoglalható összes touch panel 60 százalékára…..
Til (törölt) 2011.04.08 15:24:27
@Nakhchivan: nem, ez nem így van. Az Apple kiválasztja, hogy melyik cégek gyárthatnak neki. Legyártat velük x darab próbadarabot adott idő alatt és ha ezekkel nincs gond, akkor onnantól az a cég gyártani fog az Apple-nek.

Az meg hogy el tudja-e szívni a teljes LCD gyártást, az simán elképzelhető, mert ha megfigyeled, senki nem használ ilyen LCD-t sehol. Ez egy egyedi darab, direkt az Apple kérésére lett gyártva és valószínűleg ez úgy történik ilyenkor, hogy az Apple kér egy bizonyos LCD-t, megrendel belőle x millió darabot és mivel ekkora mennyiséget rendelt, ezért a panelra kizárólagosságot kap, a gyártó senkinek nem gyárthat olyan panelt, mert szerződés köti. És ahogy írtam is, az Apple-nek jó üzlet gyártani, ki lenne az a hülye, aki felrúgná a jó viszonyt egy RIM vagy Motorola kedvéért?

Jó példa amúgy az LCD-re az 27-es iMac-ek kijelzője, amit nagyon sokáig egy gyártó sem kapott meg és nem akarok hülyeséget mondani, de mintha most is csak a Dell forgalmazna.

Egyébként meg szerintem továbbra sem magáról a kijelzőről van szó, hanem a touch panelről, jelentsen az bármit is.
Til (törölt) 2011.04.08 16:15:54
@Nakhchivan: AOC, AU Optronics, LG.Philips, de még lehetne sorolni. Egyébként főleg az LG.Philips-el dolgoztatnak.

A 4:3 képarány egy tabletnek tökéletes, tapasztalatból mondom. Nem rossz a 16:9 sem, de kényelmetlenebb. Főleg ha nem IPS panel, hányinger ránézni egy olcsó tablet TN film kijelzőjére, főleg ha elfordítja az ember.

De szerintem továbbra is az érintésérzékeny felület az ami hiánycikk.
Vajon tud Hugh Laurie arról, hogy a Magyar Lupus Egyesület (ami a betegséget lupusnak és lupusznak is írja, mikor hogy) az ő ábrázatával gyűjti az adófizetők egy százalékát? És a Fox tévéadó arról, hogy a náluk látható House MD című sorozat egyik karakterét és bejegyzett…..
Til (törölt) 2011.04.06 13:54:37
Til (törölt) 2011.04.06 13:57:37
@petrochelly: a bot vége eredetileg is olyan, a történet szerint az egyik részben vette.
Til (törölt) 2011.04.06 14:01:42
@nick-probieren: ja, az lehet, akkor én néztem be.
Az Egyesült Államokban egészen mostanáig négy hetet kellett várni az iPad 2 szállítására, mert elég jelentős hiány alakult ki a tabletből: míg a magyar APR-ekbe folyamatosan érkeztek a készülékek, ezért akik előrendeltek, rövidebb várakozási idő után megkaphatták az…..
Amerikában négyhetes várólista van, esélyed sincs hozzájutni a tablethez, itthon meg egyelőre folyamatos a raktárkészlet. Pontos infók nyilván nincsenek, de annyit sikerült kiderítenem, hogy megállás nélkül érkeznek Magyarországra az iPad-szállítmányok, igaz, inkább csak…..
Til (törölt) 2011.03.31 18:07:54
@em3er: eredetileg egy barna kartondobozban van az iPad doboza és tojástartókkal kb. 3 centire el van tartva. Ezen a külső dobozon vannak rajta a termék adatai és mivel kicsomagolják hogy jobban nézzen ki, ezért rá kell írni a dobozra valamit, amivel könnyen azonosítani lehet. De ahogy hegyi91 is írta, a fehér doboz be van fóliázva, úgyhogy nem gáz.
Tegnap jött meg a frissítés, ami egy rakás hibát javított, azóta elvileg gyorsabbak, stabilabbak a Macek, különös tekintettel azokra a MacBook Prókra, amiket idén mutattak be: jellemző, hogy az új gépek nem illeszkednek tökéletesen a szoftverkörnyezetbe, főleg, ha ennyi, korábban…..
A tajvani PC-gyártó egy Big Bang Theory ihlette paródiával reklámozza új táblagépét, bárcsak ne tenné. A találatot köszönjük Til nevű olvasónknak. ..
Appleblog A nagy sorbanállás 2011.03.25 18:48:00
Hát lassan elkezdődik. Itt vagyok az Andrássy úton, az iStyle üzlete előtt, ahol a kellemes időnek megfelelően békésen telik az idő a sorban állók számára. A sor ötödik tagjával beszélgettem, ő reggel tíz óta áll itt, és egy 64 gigás, 3G-s iPad 2-re vár. Az embertömeg…..
Azt már mindenki tudja, hogy ma este héttől lehet iPad 2-t vásárolni Magyarországon, azt azonban nem árt tisztázni, hogy miért érdemes beállni egy március 25-i sorba.Először a készletekről: az XMS-en kívül más nem adta meg az induló darabszámot, de nincs okunk feltételezni,…..
Til (törölt) 2011.03.25 17:07:39
@e30st: erre gondoltam én is, nem hallottam még hogy MM-ben és Saturnban bárki is sorban állna.
A Lionhoz a Snow Leopard update-jein át vezet az út, most éppen a hetedik verziója jelent meg hatos Mac OS 10-nek. Szóval a 10.6.7.A frissítés egy rendesen karbantartott új gépen 389,3 megabájt és azt leginkább a 2011-es MacBook Prókhoz ajánlják. Aki frissíti, annak stabilabb,…..
Til (törölt) 2011.03.22 14:41:06
@DanZi: Windows alatt nem villog.
Til (törölt) 2011.03.22 14:45:41
@zephyr2000: na, akkor legalább nem csak én szívok :) Legalább ez nem Air specifikus probléma...

Szutyok szemét két forintos PC-n nem remeg a kép Windows alatt. Az Air-en még nem próbáltam a Win-t, de pár helyen olvastam, hogy a remegés és a külső monitoron a kép szétesése is megszűnik, vagyis ez OS X probléma, egyszerűen szarok a driverek.
Til (törölt) 2011.03.22 18:08:26
@czanga: nekem alapból is, nem kell hozzá görgetni.
Az énekes a The Sunday Times Magazine-nak adott interjújában mesélt a zenéhez fűződő viszonyáról. Ebben felidézte azokat az időket, amikor az emberek még nagylemezeket vettek, amikor felrakták a fejhallgatót, feltekerték a hangerőt, behunyták a szemüket és elvesztek az albumban:…..
w Elvis él, Budapest élni fog 2011.03.11 06:30:00
Sajnos az eddigi otrombaság, kapkodás és a kiábrándulás nyomán hétmérföldes léptekkel haladunk afelé, hogy minden automatikusan szar legyen, amit fideszes kitalál. Egyelőre még csak azok körében, akik ezelőtt se szerették a jobboldalt, de az ilyen zsémbelődés nagyon ragadós.…..
A magyarokat az arabkérdés leginkább a benzinár által érinti, de ennél sokkal tanulságosabb, ami odaát történik. Közvetett hatásait majd hosszas átfutással tapasztalja az ország.   Mindenekelőtt nyugi. Az arab forradalmakkal kapcsolatos leggyakoribb félelem, miszerint…..