Regisztráció Blogot indítok
Adatok
9103alex

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az utóbbi (vagy minden) idők egyik legviccesebb története ... Ehhez azért már tényleg kellett a kreativitás. Csak azt nem értem, hogy ha lopok, akkor megvizsgálok minden eshetőséget, ami az esetleges lebukásomhoz vezethet. Úgy gondolták az illetők, hogy sose fog kiderülni? A…..
9103alex 2011.03.03 15:30:30
Tisztelt Orbán Viktor úr, és a többiek, akik részt vesznek az új alkotmány elkészítésében.
(Tudom, értelmetlen, de azért leírom. Legalább többek számára lesz nyilvánvaló, hogy le sem szarnak minket.) Esedezve kérjük, hogy szíveskedjenek megteremteni a törvény előtti egyenlőséget az új alkotmányban. Amit írtak nekünk körlevélben, és ajánlás nélkül feladhatunk és a kutyát sem fogja érdekelni, abban zömmel másod, és hatodrendű dolgok vannak! Ez a fontos! Akik milliárdokat loptak és lopnak el azokat le kell csukni! El kell kobozni a bűncselekményből származó vagyonukat. Ezek mind a jelenlegi btk alapján történhetnének, csak jelenleg sincs hozzá politikai akarat. Továbbá, ha ennyire rossz a helyzet, (Három adóforintból kettő az adósságok törlesztésére megy!) akkor ne tessenek már személyenként két, három, négy, öt állást betölteni, havi több millió forintért. Miközben nekünk a munkahelyi telefonunk költségének a felét be kell fizetni... (Mert úgy is csalunk, és magáncélra használjuk!)
Azon kívül, ne járjanak a régi állampárti üdülőkben értekezni 100 kilométerre Budapesttől, mert több száz milliós többletköltség, és csípi a szemünket. Főleg, ha a "nehéz munkával" megteremtett több tízmillió forintos kocsijaikat látom a parkolókban. Szóval lenne néhány javaslatunk amit az j alkotmányba be kellene venni, de sajnos úgy néz ki, hogy még várat magára az igazi... Not now, ahogy a Dakota indián mondaná. Sajnos...