Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pua fórum

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Van az a vicc, hogy mi az F-el kezdődik és Sz a vége, és a nők szőrzetében túrkál. Megvan? Nem, nem az, hanem a másik, a FODRÁSZ. Bár az a pasi, akihez én mentem, inkább volt FASZ mint fodrász mester. Gyönyörű volt. Tényleg.Egy sminkeseknek, és fodrászoknak tartott szakmai…..
pua fórum 2011.11.08 12:41:50
ez segíthet sok embernek:

pualetoltes.com - sok ingyenes pua anyag, könyvek stb.

ez meg az új fórum:

puaforum.info
„Azt hittem békülni akar, meg akarom csókolni, ő elhúzódik és elnézően mosolyog, mint egy rossz gyerekre. Meg tudtam volna ütni” – mai posztolónk szerint megkergült a világ, mert a szétment párok még együtt vannak, azok a csajok és pasik pedig, akik együtt…..
A tegnapi történeti összefoglaló után ma kicsit bővebben írunk arról, hogy mi mit is láttunk belőletek, elsősorban arra alapozva, hogy ki, és mit írt nekünk :) Egészen fura embertípusokkal is találkoztunk, a tőlük kapott levelekből szeretnénk a kedvenceket bemutatni nektek :)…..
pua fórum 2011.11.08 12:38:53
„Az öccse mindent megcsinált körülötte: bizarr páros volt, ha ő összegyűrte a szőnyeget, az öccse kisimította, mosott, főzött rá” - mi várható el egy pasitól a házimunka terén? Nehéz együtt élni egy olyan férfival, aki körül egész életében felmostak, ezért…..
pua fórum 2011.07.21 19:34:58