Regisztráció Blogot indítok
Adatok
enach

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A zene inspirálhat. Összehoz. Testeink, gondolataink, hangulatunk és rezdülésünk harmóniába kerül. Aki táncol, szeret táncolni, annak felszabadító, ráhangolódó érzés. Erőt ad! Lendületet.Ahogy mondják: "egy vízszintes vágy függőleges kifejeződése"Jó nézni…..
... ezek voltak a szavai, amelyeket elsuttogott elrebegett. Kapcsolatunk hajnalán voltunk. Titkos légyottok, carpe diem és mindenféle jövőkép nélküli világban éltünk, amely nem teremtettt lehetőséget nekünk, hogy akkor és úgy találkozzunk, amikor kellett volna.Lekéstünk,…..
Szexofon blogja Tetszik ez a lány 2011.03.03 06:59:00
Nézegetem ezt a neten talált képet. Nem a zsánerem, nem ismerem, nem tudom ki ő és milyen. Semmi egyebet nem tudok róla mint ami itt látható, mégis valami különös módon nem tudok betelni a látványával.Mi az ami elkap benne? A szeme, a teste, a tekintete, a melle? A póz, amiben ül…..
Szexofon blogja Arcra egyszer 2011.04.13 07:07:00
Na ez is egyszer történt meg velem az életemben... igaz, nem is hajszoltam a műfajt.Fotó és pornófilmek bevett sablonja az arcraélvezés.Nem tudom mi ebben az élvezet, de nem tagadom, azért van benne valami.Ültem az ölén, mintha csak én lovagoltam volna rajta. Jobb kezemmel a…..
Nehéz napom volt. Késői elalvás után hajnali kelés. Vidéken voltam, már negyedik napja. Távol a Kedvestől, az ágyától a teste melegétől.Idegen ágyban, számomra idegen környezetben.Hullafáradtan értem haza, hogy ismét a saját kis kuckómban legyek, a saját dolgaim…..