Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dirgingir

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Könnyítsük meg egymás életét, oszlassuk el a félreértéseket. Készítettem egy részletes szószedetet ingatlanhirdetők részére, hogy mi NEM AZ. Itt az első rész. A galéria, az nem egy szoba. Nem is félszoba. Pláne, ha egy alig 2m széles fekvőgaléria.A sarokban egy…..
dirgingir 2011.03.30 14:15:12
@Ylang: Pontosan így van, egyébként néhány földrajzilag képzett ingatlanosnak még hagyján, hogy Rákosliget, de még Nagytarcsa is a 16ban van
dirgingir 2011.03.30 14:30:46
@Gergő77: Ettől függetlenül hazugság és pofátlanság, ha hamis cimmel hirdetik. Ha van egy érdeklődőjük, aki keres, annak ajánlják, de ne akarják már rabolni más idejét vele. Arról nem is beszélve, hogy ha más település önkormányzatához tartozik, akkor egy csomó háttérellátás sem biztos, hogy ugyanaz...
dirgingir 2011.03.30 15:23:46
@tlantos: meg eltünt az aszfalt:))
Nem ok nélkül eladó annak a résznek legalább a fele.
Itt akarta megszivatni egy ingatlanos sógornőméket, győzködte őket, hogy majdnem Pest, meg ide is csatolják, ő azt tudja (persze, nagy kamu, az itt épitkezőket is ezt hitték x éve).
A földes, murvás utcákon összel szinte csak terepjáróval lehet közlekedni, a kerteket elönti a viz, csatornához zagyszivattyú kell mert visszafolyik,csömöri önkormányzat tojik rájuk stb.
Szóval jó nagy kitolás és szemétség az ingatlanos részéről, h budapesti ingatlanként hirdet egy falusi külterületi ingatlant.
A 2003-ban alakult KSK legfőbb célja, hogy minden fórumon hangsúlyozza: attól, hogy valaki 30-cal vezet sapkában/kalapban Suzukit, még nem kell őket utálni.  A Köcsög Suzukisok Klubja tegnap tartott tüntetést a Parlament előtt, mert végkép elegük lett abból, hogy ha egy autó…..
Belsőség Passat light 2011.03.07 06:29:59
Volkswagenes dilemma: Golffal Dunát lehet rekeszteni, ráadásul kicsi is a családnak, a Passat viszont drága, mi legyen? Mi más: Jetta! Vélemények az azonos című írásunkról...
zoli voltam Lakást vegyenek! 2011.03.03 09:20:00
Árulom. Jelenleg 12 ingatlanközvetítővel szerződtem le - söréttel lövök, aki csak felhívott, mindnek aláírtam, pörgessék, hátha elmegy.De gyerekek, ezek között van néha extrán hülye is. Tegnap is csörög a telefonom, felveszem, hallózok, és már hadarja is  számon…..
Huszonöt éve még maga volt a csoda. Az idősebbek szeme még most is elfelhősödik, ha szóba kerül az Ezerötszázas. A fiatalok viszont nem értik, és a saját racionális énem sem. Csak az illata, az varázsol el még mindig. A mi nemzedékünk jórészt Ladában nevelkedett, és ez…..