Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szar-vas

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár már hallott olyanról, amikor a rendőrség egy néhány hónappal korábban befizetett bírságot próbált börtönnel fenyegtve újra behajtani (fogalmuk sincs, mi van), de ez azért viccesebb. Helgához ugyanis reggel 5-kor csengetett be két kolléga, hogy akkor most mehet letölteni…..
Az alábbi jelentet a mai napon sikerült lefotóznunk szokásos bevásárlásunk alatt, helyszín: Cora, Budakalász. A halas akvárium csurig! A kérdés csak az, hogy mi lesz szegényekkel karácsonyig (az még pont egy hónap!). A kép jobb alsó sarkán már háton úszó példányt is…..
Szar-vas 2007.11.26 10:42:15
Egyszerűségében is trükkös módszerrel lopnak gumit ipari mennyiségben a nagy ingyenes parkolóban álló kocsikról Vomit levele szerint: odamennek és nyíltan lecserélik az abroncsot. A banda sikerét nagyban előremozdítja, hogy a téren elhelyezett biztonsági kamerák - legalábbis a…..
Sosem derült volna ki ez a turpisság, ha a hangok nem mondták Jucinak, hogy menjen a Lidlbe és vegyen egy vagdaltkonzervet. A kérdés igazából, hogy mennyibe volt ez:Egyik nap a Lidl-ben jártam és ugyan nem tudom hogy miért de megvettem egy vagdalt konzervet. Aztán gondoltam megkéne…..
Stöcki kolléga, a flashjátékos KMK-blog gazdája adta ide elképedve a szezon legostobább magyar reklámtermékét. A Nivea "for men" termékcsaládjának szerveztek egy SMS-nyerőjátékot, ezt marketingolnák ezzel a papírra nyomtatott mókás szörnyszülöttel. Képzeljenek el…..
Aki amiatt sír, hogy a fapadosokon csak pénzért adnak rágcsálnivalót, olvassa el VG levelét, amit a Malévnek küldött: Az alábbi levelet a Malév Kár- és Panaszügyi csoportjának küldtem szeptember 25-én. Úgy látom, hogy az ügyfélszolgálat továbbra sem működik náluk.…..
Ismét nagyot alkotott a magát szoftverrendőrségnek képzelő jogvédő szervezet, a BSA. Amióta márciusban kiadtak egy közös nyilatkozatot az adóhatósággal új levéllel terrorizálják a kisvállalatokat. Azt írják, ha ismételt felszólításukra sem küldik el nekik szoftvereik…..
A Homár csak kacag azokon, akiknek az a legnagyobb problémájuk, hogy az új IKEA-katalógusból kinézett új termékeit elvitte a KERMI bevizsgálásra. László például majdnem 5 hónapig küzdött bútoraiért az ASKO-val, úgyhogy ő személy szerint nem ajánlja a céget: Tavasszal…..
Pécsen egy non-stop bejárati ajtaján találkoztam a felirattal, egy fotót megért, mellékelem. Tamás..
Már szép a napunk, hogy elolvastuk Szabó László novelláját egy kelenföldi vécézésről. Olvassák el Önök is a kis, dülledt szemű emberke történetét! Kelenföld MÁV pályaudvar. Indulás előtti WC keresés. Meglepő volt, hogy a váróban szép nagy betűkkel ki van írva: WC és…..
Európa egyik leggazdagabb, ugyanakkor legismeretlenebb országa Norvégia, ahol a magyar Lady Levender tűzte ki elsőként a Homár Naiv Ügyfél-alakú zászlaját. havernőnk mostani, üdítően csalamádészerű leveléből kiderül, milyen mélyre hatoltak a magyar disznóságok a svéd…..
Az alábbi sztoriban egyedül az a meglepő, hogy olvasónk, geller, miért vásárolt volna még azután is az ismert budapesti olcsóruha-üzletben, hogy a biztonsági őr effektíve lekurvázta, majd leütést helyezett kilátásba. Kemény az élet, kemények a magyar vásárlónők, de a…..
Szar-vas 2007.09.13 15:16:54
Soha nem láttunk ilyen frankó női fingást, nem is beszélve a seggvakarást kísérő hangeffektusról. Mindehhez szolidan homofób szlogen, mi kell még? A parasztkodás az élet sója. Vagy algája. Pontosabban tengerfenéken sodródó szerves üledéke. Köszönjük ki másnak, mint Hajninak...
Szar-vas 2007.09.11 11:05:59
Múltkori lovastáboros történetünk lópikula ahhoz képest, amit Rékáék tapasztaltak. Miután gyermeke két nap után közölte, hogy fél napot unatkozva kóvályognak a Mustang Lovasclub táborában, és ezt anyuka sérelmezte, hadsereget megszégyenítő megszégyenítésben lett része:…..
Most mindenki ezzel játszik az Index szerkesztőségében, a Homár meg nem az a titkolódzó fajta, úgyhogy tessék, hagyják abba a munkát, és töltsenek egy önfeledt negyedórát azzal hogy beírják barátaik, ellenségeik + híres emberek nevét. Például Gyurcsány Ferencét. Jó…..
Szar-vas 2007.09.06 12:48:54
A Homár még nem hallott olyan vásárlási utalványról, ami 60 nap után lrjár, mint, amilyennel Cin találkozott a Corában, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne ilyen: 2006. októberében vásároltam a budakalászi Corában egy elektromos kütyüt. A csomagolás alapján elhittem, hogy egy…..
Yoro találta ezt az igen informatív, már-már webkettes oldalt, ahol a túlvállalós hitelfogyasztókon igyekeznek segíteni a fent látható módon. Legyen bármilyen fragmentált a probléma leírása, a Hitelklinika tudja a választ! BAR listás vagy? Bajbajutottál? Nincs gond! A…..
Szar-vas 2007.09.05 11:22:40