Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vacy

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai játékot dagatt kolléga ajánlotta. Alapvetően egy html alapú fejtörő, ahol a cél az, hogy eljussunk az utolsó pályára. A játékhoz egy számítógépre, és némi logikára lesz szükségünk. Eddig a 2700 próbálkozóból mindössze két embernek sikerült csak. Jelenleg a 11.…..
Vacy 2015.07.10 22:25:42
@kkkkg: erre gondoltam, de melyik piros melyik sárga? gondolom egyiknek nyerni kellene a 3 kérdőjeles oszlopban.
Vacy 2015.07.10 22:36:33
@kkkkg: már sokadszor fordul elő, hogy leírom a kérdést és beugrik a megoldás, köszi. :)
Moós Gergely írja Face-en: Példaképünk, Lubics Szilvi a DK Team Nehézbombázók csapatában vesz részt az idei Ultrabalatonon!!! A Nehézbombázók csapatunk 16 fővel és megemelt szintidővel vág neki jövő hétvégén a Balaton megkerülését jelentő 212 kilométernek. A…..
Gondoltam még írok gyorsan a félmaratonról, ha már arra készültem olyan sokat az elmúlt hetekben! Szeptember óta készültem ugye az adidas miCoach-csal, azzal a tervvel, hogy a Siófoki félmaratonon megpróbálok PB-t futni. Eddig 1:49:47 volt a legjobb időm mostanra pedig 1:45-ön…..
Mielőtt rátérnék miért is írom ezt a bejegyzést gyorsan leírom, hogy miért lett ez a címe a bejegyzésnek. Még augusztusban, amikor mentem le Siófokra felvettem egy stoppost, aki amúgy szerintem nem volt normális, de ez nem is lényeges, mert volt néhány érdekes gondolata. Kb a…..
Étrend Rögtön a legfontosabbal kezdeném, hogy a lentebb leírt étrend nekem készült. Az én súlyomhoz és az én fizikai aktivitásomhoz, szóval másnak ez nem jó, inkább csak útmutató. A szükséges kalória meghatározásnál a Lifetilt blogon található kalóriaszámítást…..
Előkészületek A vasárnapi napot az előkészületeknek szántam, hogy hétfőtől kezdve már minden flottul menjen. Átszámoltam még  egyszer a napi kalória mennyiséget, kiszámoltam a kajákat, hogy mikor mit hogyan. Petivel átbeszéltük az edzéseket, hogy melyik nap mit csináljak…..
Nem is tudom, hogy hol kezdjem a blogot, talán ott, hogy mindig is utáltam fogalmazni, de még inkább bele kezdeni a fogalmazásba. Így hát egy blog elkezdése extra nehéz feladat számomra. Nem is csoda, hogy már 2 órája ülök a monitor előtt azon agyalva, hogy mi legyen a bejegyzés…..
Vacy 2012.09.03 09:59:27
Remélhetőleg mindenki emlékszik még a Talesworth arena című szerepjátékra. Ha igen, akkor felejtse el, amit ott megtanult, mert a folytatása, a Talesworth Adventure: The Lost Artifacts teljesen más. Bunyózni azért itt is kell, csak egészen máshogy, és nagyon nincs beleszólásunk a…..
- 28 km futás - 2h 22' 55" alatt Szép az, amikor valaki futás közben legyőzi önmagát, de még szebb, amikor Pannonfunk mestert győzi le. Tavaly km-ben ugyanis keményen ránk vert (egyedül képes volt többet futni 2011-ben, mint mi ketten, respekt!), ez örök szégyenfolt a…..
Tegnap megtörtént a csoda! Délben (a napi futás után) kiszedtem a megszokott marhapörkölt adagomat, és szépen nyugisan megettem - volna, ha úgy a kétharmadánál nem jelez az én drága jó gyomrom, hogy ennyi elég is volt, részéről telt ház van. Mondjuk, ebben még nincs semmi…..
Történelmi kalandozásra invitállak titeket. Szeretném megmutatni, hogy a futás mennyire nem új keletű dolog. A futás évszázadok, évezredek óta része történelmünknek. Kortól, helytől és kultúrától függetlenül. Frissítőt és zsepit bekészít, öveket becsatol, időgépet…..
Aki zsigerből rühelli a tower defense (aka. lövegtornyos) játékokat, nyugodtan zárja be a böngészőablakot, most ugyanis a műfaj egyik (ha nem a) legjobb szériája, a Gemcraft sorozat újabb darabjáról lesz szó. Emlékeztetőül: az első és második részről volt szó az előző…..
Vacy 2011.03.14 10:37:44
@Cold Heart: Unlimitedben próbáltam, azt nem lehet megnyerni, vagy igen? :)
Egyébként >4900 szörny hogy jön?
Vacy 2011.03.14 11:44:07
@IQmágnás: 12K szörnyet öltem le sorban és összesen is. :) 7 gem 1-1K felett, csináltam egy nyolcadikat it, azt fejlesztgettem segítségnek. Megnyertem a pályát, így sem jó. :(
Vacy 2011.03.16 21:05:08
@Cold Heart: ez volt a gond! :)
Köszi!