Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hajlektalan

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Seeking no truth, winning is all find it so grim, so true, so real" Törökországnak nyernie kellett tegnap. A Svájc elleni ramazuri után 6 meccsüket voltak kénytelenek zárt kapuk mögött, ráadásul idegenben játszani és pont a tegnapi mérkőzéssel térhettek vissza híresen…..
Ha egy magyar focista rosszul játszik, abban nincs semmi különös, mondhatni, az a sztenderd. Ha egy magyar focista leszarja azt, ami a pályán történik, kocog egy kicsit ide-oda a kezdőkör táján Bárányos vagy Sándor Tamás utolérhetetlen stílusában, abban sincs semmi különös, ez…..
Új MÁV blog KARÁM 2007.09.11 10:46:09
Tegeződünk, tegeződünk? A mai napon (09-11) történt meg a következő eset. Nem olyan régen sikerült vennünk egy házat Üllön ami azt eredményezte, hogy a napi közlekedést kocsival sajnos nem tudjuk megoldani a dugók miatt, ezért "kényszerültünk" a MÁV…..
Freechild örvendeztetett meg meg minket egy jó kis levéllel, amelyben három sztori összefoglalójával prezentálja az elkanászodott női vezetők viselkedését a budapesti utakon. Meg egy kicsit a sajátját is. Íme: Nem tudom volt-e már hasonló téma, de szerintem megér pár…..
hajlektalan 2007.09.10 12:52:43
fura szerzet a magyar. mindenki a saját komplexusait vetíti ki az írásaival. kövezzenek meg, de én a kopasz teológusnak adok igazat, kár, hogy senki nem érti mondandója lényegét. a hősünk egyszerűen rugalmasan közlekedik, és nem szereti ha anyázzák a szerencsétlen idegroncsok, akik az autó nyújtotta vélt biztonságból, embertársaikon töltik ki mindennapi nyomorukat.
OK! nem csak a nőkre kell kihegyezni a történeteket, igaz ez minden nagypofájúra.
a teológus senkinek nem ártott! sietett, ügyes volt, besurrant. ismerem a helyet, tolakodás nélkül megoldható a szitu, engem nem zavarna, előrébb nem jutok.
ő senkit nem bántott, kopasz barátaim nekem is vannak nem a szelídebb fajtából, és hogy miért miért nem, nem láttam őket ok nélkül kötekedni, anyázni, sőt!!!
én azt mondom: elnézi a jobbkezet, lassítok, akár megállok, nálam is előfordult. előzésbe kezd, elnézi a távolságot, lassítok, gyere be.
van itt hely kettőnknek, persze meglehet oldani a helyzetet másképp is. a kurva anyádat! lesz ami lesz, akkor sem jössz be elém! na majd most megtanítalak! -kövér gáz-ja? lehet, hogy frontális? majd máskor jobban figyelsz, és nem sietsz. ja? hogy a frontálishoz min. két jármű kell? na, ezt már elfelejtik az igazságosztó szerepében. hogy ki ül a szemben jövő járműben?????
a leírtak a kifejezett agresszív vezetőkre nem vonatkoznak, nem szeretem őket, bár balesetet nekik sem kívánok.
személy szerint ami felháborít, az a szabályos gépjármű vezető, aki elédkanyarodik, és szarik rá milyen tempóban közlekedsz, a lehető leglassabban gyorsul fel, ki ha ő nem, szabályos sétakocsikázásban teljesedik ki felsőbbrendűsége, holott nyugodtan megvárhatta volna még elhaladsz, senki nem jött mögötted.
bezzeg ha előzni kezdesz...
ha pedig megfeded, jön az erősebb kutya baszik.
agresszív nagydarab, csőcselék, stb. és szépen bemegy a törvényhozásba, intézi a sáját üzleteit közpénzen, -mert hát megválasztották mikor mosolygott a plakáton- és bevezet valami megszorító szankciót. de lehet, hogy rád fogja a pisztolyt, mert úgy is kimossák a jogászok.
nő, férfi, kopasz,...szegény nyomorult magyarok.