Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bcy+

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Épp új bugparádét készültem blogra rakni, mikor megnéztem az e-mailem, és ezt kaptam. Megint csak azt tudom mondani, nagyon meglep Friedrich népszerűsége, de ha ti imádjátok, annak én csak örülök :) Szóval itt van "Pozor" videója egy alternatív SpongyaBob intró :D…..
Bcy+ 2007.10.23 16:52:36
Na emberek, épphogy hazaérek, és picit átment káoszba az 1 szem becsempészet kommentünk körüli móka ;)Hagyjátok a francba az egészet, várjuk ki mi lesz. Én nem kértem senkit, hogy jelölje spamnek az egészet ;)Nem lesz nehéz kiderítenie hogy magyar invázió volt, elég csak…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2007.10.14 18:21:00
Szerkesztve:Ma több igen bosszantó körülménynek hála jóval később érkeztem csak haza, videószerkesztés közben meg sikeresen áramszünet volt, szóval a napi termésem nagy része elveszett, azt kezdhetem újból...Nem tudom hogy sikerül-e ma befejeznem, ha nem, holnap több időm lesz…..
Budiolvasmánynak tökéletesen megfelelnek a reklámújságok is, éppen a Cora prospektust lapozgattam, amikor valahogy megakadt a szemem egy 499 forintos játék borítóján.Lehet, hogy én vagyok paranoiás, írjátok meg ti is így látjátok-e, de nekem ez a hableány marhára habfiúnak néz…..
Eddigi legrémesebb EVM játék a "Wanted Guns" volt, de itt az új első helyezett. Megvenni ezt a játékot olyan, mintha kinyitnád a tárcád, kiveszel belőle színes papírpénzeket és bedobod a turmixba... Miután végignézted, olvasd el ezt: És most jöjjön az igazán…..
Sokat nevettünk már magyar szinkronokon, gondolok itt a mesterlövész halálhörgéseire, de elég csak a tegnapi "gázdáám"-ra emlékezni. Eljött az idő, hogy most rajtam lehessen röhögni, ugyanis egy lelkes csapat, aki teljes magyarosítást készít a Doom 3-hoz, felkért,…..
Az elveszett poén illetve a kézikönyves bejegyzések után emberek ezrei, mit beszélek, milliói nem tudtak esténként aludni, mert látni akarták a játékot. Állítólag én is többször szétizzadva, hangos "AFRIKAAA" kiáltással riadtam fel éjszakánként. De itt a válasz…..
Bcy+ 2007.09.16 13:55:08
Annyira talán nem való a blogra,mert azért mégis csak a Medal of Honor-ról van szó.Attól függetlenül "Padrepako" küldött két vicces képet, amelyet még a "Mesterlövész" is megirigyelne!Ennél a derék katonánál, a nyakbőre valahogy fennakadt egy sziklán.Ez a…..
A kis freddyD álmosan olyan 7:35 körül kikelt az ágyból, éhes volt pici pocija, szóval egyből elment a konyhába. Gondolt egyet, bekapcsolta a tv-t, kapcsolgatott és a FIX.TV-n landolt,ahol valami ismétlés ment.Aki esetleg nem budapesti, ez egy interaktív tv szerűség, többynyire…..