Regisztráció Blogot indítok
Adatok
muscadet

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zerko a tegnapi bilincses biciklis posztra reagálva írta le saját történetét. Csak remélhetjük, hogy üres fenyegetőzésről van szó, de amióta az eset történt, a barátnője és ő sem tud nyugodtan aludni. Én futár vagyok (furgonnal). Voltam már motoros futár és biomechanikusan…..
Belsőség Új autó nem rohad le? 2011.05.10 06:00:00
A németek szerint a 2010-es autók alig mennek tönkre. A BMW-k pedig szinte egyáltalán nem. Vélemények az azonos című írásunkról...
Ma Orbán Viktor és miniszterei bejelentették a megszorító csomagjaikat. Mivel ez nem egy politikai blog és engem amúgy sem érdemel a politika, csak egy dolgot emelnék ki. Hadd idézzek az Index.hu cikkéből: A korkedvezményes nyugdíj felszámolása a szakszervezetek szerint összesen…..
muscadet 2011.03.03 20:58:27
@venszivar: Viszontüdv Neked is.
Így van, nem viccből hoztam fel a főkeféseket.
De ott vannak az útépítők is.
Akár egy egyszerű festő sem mehet 40 évesen nyugdíjba, pedig ők is sok vegyicuccot beszipákilnak.
Az átlagrendőr meg mivel veszélyezteti magát, az autósok vegzálása során felmegy a vérnyomása a röhögéstől, hogy megint hány embert szopatott meg?
Vagy némelyik a jatt elrakásától beremegősödik?
Elhiszem, hogy vannak kemény szolgálatos helyek, ahol elfáradnak 40 évesen, ők meg üljenek be irodába dolgozni utána, de ne nyuggerkedjenek fiatalon az állam/adófizetők lóvéján.
Itt is hisztizik némelyik egyenruhás, meg mártirnak állitja be magát, ahelyett, hogy körbenézne és látná, több százezernyi olyan sorstársa van, aki hasonlóképp éhbérért melózik egészségre veszélyes helyeken, de nem megy 40 évesen nyugdijba.
ha meg passziból, vagy küldetéstudatból nyomja, akkor meg örüljön, hogy az állam hagyja még dolgozni a kedvenc helyén még 20 évet:)
muscadet 2011.03.03 21:05:49
@FGSuperman: Elég szelektiven olvasol, ja tudom, az egyenruhásoknál nem alapkövetelmény:)
Amikor a tényleg éhbérért dolgozó textilipariakat, nehézipariakat ( ők is egészségre ártalmas helyen dolgoztak, fillérekért korengedményes nyugdij nélkül ezerszámra épitették le,akor is ekkora ricsajt csaptál?
Vagy amikor látod, hogy több tizezernyien 12 óráznak elég veszélyes helyeken ( pl műanyagüzemek, út és csatornaépítések) , ráadásul úgy, hogy minimálbért kapnak. akkor is szakszervezetért kiabálsz?
Ha ennyire nem tetszik menj el máshova melózni, nem hiszem, hogy valaki fenyegetne, ha felmondasz és elmész máshova, akkor agyonüt.
vagy máshol se fenékig tejfel aztán maradsz inkább? akkor meg fogadd el, vagy vadássz olyan helyet, ahol jobb.
Esetleg küldetéstudatos vagy?
Akkor meg örülj, hogy nem zavarnak nyugdijba túl hamar és 65 éves korodig élvezheted a hobbyd.
muscadet 2011.03.03 21:25:10
@FGSuperman: Ezt meg honnan szeded, hogy mindenki 100 nettoért melózna? Most is működik egyfajta önszabályozás. Ha valamelyik szakmából kevés lesz, akkor ott a bérek is feljebb kúsznak
zoli voltam Lakást vegyenek! 2011.03.03 09:20:00
Árulom. Jelenleg 12 ingatlanközvetítővel szerződtem le - söréttel lövök, aki csak felhívott, mindnek aláírtam, pörgessék, hátha elmegy.De gyerekek, ezek között van néha extrán hülye is. Tegnap is csörög a telefonom, felveszem, hallózok, és már hadarja is  számon…..
muscadet 2011.03.03 16:26:44
@longlife: Ne hidd, hogy 5 megnézett ingatlan elég.
2 éve vettem házat, kb 25 néztem meg, mire 3 olyan összejött, amiből választottam.
Egy csomó szivatás van az ingatlan.com-on és egy másik csomó dolog a helyszinen derül ki.

Például, kiválasztasz 20 ingatlant a hirdetésből, a felénél azonnal kiderül, hogy nem is akkora, nem ott van, vagy nem önálló ház, hanem ikerház, stb.
Marad 10. Ebből a 10-ből a helyszinen szürsz le ötöt-hatot-hetet, mert össze akar dőlni, nem tisztázottak a jogviszonyok, nem is annyit kér érte, csak 1 év múlva akar kiköltözni, több a hitel rajta, mint a ház értéke, putri van a szomszédban, 3 házzal arréb délnorvégok, laknakosztatlan közös tulajdonú telek stb

Marad 3, tehát alapvetően három darab, az igénynek megfelelő közül tudsz választani.
Ezekre elkezdesz alkudozni, egyik befeszit látva az érdeklődésed és nem enged az árból, marad kettő

Ha komoly érdeklődő vagy és látja az ingatlanos is, h kb 500-on megy a hercehurca, akkor érdemes bedobni, hogy alkuszol egy másikra is, engedjen az ingatlanos a jutalékából.
Nekem ez bejött, a tulja engedett még 250, az ingatlanos is a tulaj által fizetendő jutalékból 250-et még.