Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ErdiTaxi.hu - Taxi Érden

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
M-mel az egyik legálatalánosabb telefonelhagyós sztori esett meg a minap, azzal a csavarral, hogy még aznap meg is lett:2011. április 9.-én hívtam a Taxi 2000 társaságot, és rendeltem egy taxit. A taxi rövid határidőn belül meg is érkezett, és elvitt minket a megadott címre. Akkor…..
ErdiTaxi.hu - Taxi Érden 2011.04.13 14:06:22
A Csillag születik és a hasonszőrű tehetségkutatók elsődleges célja, hogy egy olyan műsort prezentáljon a nézőknek, amit érdemes nézni, amiben van kiért szurkolni, főleg az ún. rút kiskacsáknak, akiket első látásra kiröhögünk, de produkciójuk végére telesírjuk a…..
Taxi Érd Taxi Érd 2011.03.25 11:06:00
Ha siet valahová... Ha pontosan szeretne megérkezni.. Ha nem bízik a tömegközlekedésben... Ha messzire utazik... Ha szeret kényelmesen utazni, és mindezt korrekt áron, akkor: TAXI ÉRD Érd - Százhalombatta - Diósd - Ercsi - Tárnok - Sóskút - Ráckeresztúr - Martonvásár - …..
Taxi Érden Taxi Érden 2011.03.04 03:19:00
Ha siet valahová... Ha pontosan szeretne megérkezni.. Ha nem bízik a tömegközlekedésben... Ha messzire utazik... Ha szeret kényelmesen utazni, és mindezt korrekt áron, akkor: TAXI ÉRDEN Érd - Százhalombatta - Diósd - Ercsi - Tárnok - Sóskút - Ráckeresztúr - Martonvásár…..
Érdi Taxi Érdi Taxi 2011.03.02 16:32:00
Ha siet valahová... Ha pontosan szeretne megérkezni.. Ha nem bízik a tömegközlekedésben... Ha messzire utazik... Ha szeret kényelmesen utazni, és mindezt korrekt áron, akkor: ÉRDI TAXI Érd - Százhalombatta - Diósd - Ercsi - Tárnok - Sóskút - Ráckeresztúr - Martonvásár -…..