Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Talán egyszer majd ...

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha egyszer valaki megírja Orbán Viktor és az Orbánizmus történetét, az a magyar demokrácia degenerálódásának krónikáját is lejegyzi. Semmi kétség: Csehország után Szlovákia is polgárosodottabb országnak tűnik, mint Magyarország, ahol előszeretettel hasonlítják magukat e…..
Hozzászólások A többség hülye 2013.08.31 14:33:41
Az emberek többsége hülye. A több éve tartó EU ellenes propaganda eredményeképpen többségünk már úgy gondolja, hogy az EU tagságunk rossz. Ez nem meglepő, ha azt vesszük, hogy a médiából (egy bizonyos részéből) árad az EU ellenesség. Brüsszel felelős a magyar gazdasági…..
A pénteki nagy parlamenti ralliban a Fidesz-frakció elfogadta az egyik  olyan sarkalatos törvényt (az egykulcsos szja bebetonozását tartalmazó gazdasági stabilitásról szóló törvényt), amelynek visszavonása az IMF-fel és az EU-val folyó tárgyalások megkezdésének feltétele…..
Talán egyszer majd ... 2011.12.25 17:27:18
@ursus artos:
Nagyon szeretnék optimista lenni !!!

??? Van esélyünk a világ "ellen" ???
Ha valakiben van egy kis jó érzés, lehetőség szerint elkerüli azt a kényes szituációt, hogy papokat, egyházi embereket basztasson Magyarországon. Egyszerűen azért, mert - történelmi távlatban - sajnos túl közeli még az az időszak, amikor nagyon sok kitűnő és ártatlan egyházi…..
Talán egyszer majd ... 2011.03.22 09:10:08
@Csomorkány: én meg akkor lepődnék meg , ha valaki el tudja azt képzelni , hogy naponta átlag !!! 500-600 km-t autózik és nem kamionosról,taxisról stb. van szó.Ez kb.6-9 óra napi átlagot jelent.
Egyébként az egyházi vagyonoknak töredéke bármilyen luxusautó és annak használata.Nagyapám nagybátyja (rk.püspök ) végrendelete ( is) ad némi tájékoztatást erről.Sajnos nekem nem túl értékes tárgyak jutottak az örökségből.Pl. porcelán éjjeli edény , magyarul bili.Azt viszont megjegyezném, hogy a papi pályán a tehetség sokkal többet számít , mint az , hogy milyen családból származik.(legalábbis az elmúlt kb. 150 évre vonatkoztatva.
Varánusz Más faszával 2011.03.02 19:15:00
Van nekünk egy zsír új, egykulcsos, állítólag mindenkinek jó személyi jövedelemadónk. Esetlegesen, véletlenül, nagyon-nagyon ritka esetekben előfordulhat, hogy mégis rosszabul jár valaki, azt persze 'kompenzálja' a jóságos állambá' mert senki de senki nem kaphat kevesebbet, mint…..
Talán egyszer majd ... 2011.03.03 08:24:34
@t0thl: Nem lesz annyi. Egészségesebb leszel , mert nem lesz (cukor sem)
w A rossz tanuló felel 2011.03.02 06:15:00
Eljött tehát az igazság pillanata. Illetve még mindig nem jött el; annyit tudunk, hogy mikorra dolgozódnak ki a számok, és hogy lesznek majd számok is. Tudjuk továbbá, hogy mindez véletlenül sem megszorítás, hanem átalakítás, újjászervezés, megújítás, akármi, csak…..