Regisztráció Blogot indítok
Adatok
derfia

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy szexmániás fogorvos (Jennifer Aniston), egy diktátorhajlamú marketinges (Kevin Spacey), és egy férfi, aki csak örökölte a céget, de mindent tökretesz maga körül (Colin Farrell) – Vitán felül ők a világ legelviselhetetlenebb, legutálatosabb főnökei. Három…..
derfia 2011.05.27 22:54:58
Szerelem Szeretem 2011.03.02 15:07:00
Lehet ,hogy egy kicsit banálisan hangzik de imádom ha szeretnek.Nőből vagyok ,imádom azt érezni hogy fontos vagyok valakinek.A jelelegi párkapcsolatom nagyszerű.9 hónapja vagyunk eggyütt,folyamatosan érzem minden nap hogy szerelmes vagyok .lehet hogy ez valakinek nyálasnak tűnik ,de azt…..
derfia 2011.03.03 00:45:25
@kapcsolatokról: oltári jó kérdést tettél fel .Ahány ember annyi válasz.Számomra ez a kapcsolat azért fantasztikus mert igazán érzem ,hogy szeret a párom.Jó pár kapcsolatban volt már részem ,mind évekig eltartott,de még egyikben sem voltam olyan boldog mint most.Szavakkal nem is tudom igazán leirni,ha már éreztél ilyet akkor szerintem tudod ,hogy miről beszélek.Érzem azt ,hogy vele letudnám élni az életemet.32 éves vagyok ,szeretnék úgy rá nézni egy férfira ,hogy tudom benne megbízhatok,tudom azt is hogy a jövömet vele nyugodtan tervezhetem ,és a párom ilyen férfi.Csak azt sajnálom ,hogy nem előbb ismertem meg.A féfi aki miatt pedig görcsbe rándul a gyomrom ,hát mit is mondjak,utálom magam azért ,hogy ilyet érzek ,pedig már nem izgat semmiféleképpen.Talán inkább azért rándul görcsbe a gyomrom mert utálom,hogy annak idején(10 ével ezelőtt) nem mondtam meg neki ,hogy mennyire szerelmes voltam belé.Na mindegy ezen már ugy sem tudok változtatni és igazából már nem is nagyon érdekel.
derfia 2011.03.03 12:39:56
@kapcsolatokról: Talán azért teszem mert,szeretek provokálni, szeretek cívódni a párommal.Utánna olyan jó oda bújni hozzá .Szerettem mindig is a kapcsolataimban ha veszekedés után összebújúnk.Azok az összebújások valahogy mindig mások,hogy is mondjam tele vannak érzelemmel,és ezek az érzelmek olyan sokfélék. Na nem mintha veszekedés nélkül nem bújnánk össze ,persze,hogy összebújunk,és az is fantasztikus.Nem hiába mondják,hogy veszekedés után ,édes a szex.
derfia 2011.03.04 01:02:30
@kapcsolatokról: Szeretem feszegetni a határokat nem tudom miért,párkapcsolataimban mindig is ilyen voltam.Valamiért mindig izgat a dolog ,hogy vajon meddig mehetek el.A másik dolog meg azért nem érdekel mert már nem akarok vele foglalkozni.Jól esett magamból kiírni ,csak ennyi az egész.