Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szijmelindaszatyor

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Létezik-e kínosabb dolog a magyar EU-s elnökség szempontjából, mint az új médiatörvény EU-s fogadtatása? Örömmel jelenthetjük, hogy az MTV által celebrált Halló Európa, itt Budapest! c. programsorozat zenei kínálatának sikerült mindent alulmúlnia. Nem lenne ezzel baj, ha nem a…..
szijmelindaszatyor 2011.03.02 11:10:38
Ezeket a hozzászólásokat nekem most nagyon kellemetlen volt olvasni. Dolgoztam a Magyar Televíziónál és pontosan tudom, hogyan működik ott a rendszer. Teljesen felesleges Várkonyit fikázni. Az MTV rendszere úgy működik, hogy a mindenkori állam utasít, "Cirkusz kell a népnek, azt adjatok neki!". Azt, hogy ezt a cirkuszt miből prezentálja Phillip's tv, azt már nem mesélik el. Kérdezem én Tőletek, hogy nulla forintból milyen cirkuszt lehet csinálni? Pontosan tisztában vagyok az általatok felsorolt zenekarok tarifájával. Sajnos az egy egész estés műsor kereteibe nem igazán fér bele. A Teadélután című műsorba nagyon szívesen eljönnek zenélni 2 darab számot, amikor koncertjük lesz, vagy megjelent egy CD-jük és azt kell promozni. Olyankor a promoért cserébe bartel eljönnek. De egy nagy koncertfelvételre ingyen Te elmennél? A mai felkapott zenekarok nem. Akik meg igen, azokat láthattad a felvételen. Ezek a zenekarok mind jó barátai az MTV-seknek és jó néhányuk puszira, meg köszönöm-re volt ott, vagy azért, hogy halljanak róluk egy keveset...Persze fikázni mindent sokkal egyszerűbb, mint belegondolni abba, hogy egy szégyen szemre haldokló közszolgálati televízió, hogyan csináljon színvonalas műsort úgy, hogy a műsor készítőinek elmaradt fizetések miatt árverezik egyetlen lakásukat, miközben a felcsúti Ronaldo meg cirkuszt akar. Az MTV sajnos nem a BBC, pedig higgyétek el, indulásakor és utána még jó pár évig a BBC vett példát rólunk. Volt, hogy MTV-s műsort szinkronizáltak angolul és nem fordítva. Sajnos ma csak ilyen műsorokat tudunk produkálni, mert hagyták tönkre menni az MTV-t. De kérdezem én tőletek: Ádok fasztudjahonnanvankezelába Zoli halálgyenge playbackje, Lilu hadaró felvezetései, meg a sok tehetségkutatós playback mennyivel különb színvonalú?
A VB-dalt pedig ismét kár leszólni, tekintve, hogy a dalszöveg szinte pontos mása az eredetinek, vagy ugyanazt jelenti. Az, hogy a képi megvalósítás így sikerült...ingyenmunkával sajnos ennyit lehet kihozni.
Sajnálom, hogy ilyen az emberek véleménye az MTV-ről, pedig tele van tehetséges emberekkel, akik többre vágynak, de pénz nélkül ez lehetetlen.

Amúgy mekkora már a "szíjmelindaszatyor"? XD XD