Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiker

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobb, ha az elején meggyónok és elárulom, hogy igen, szoktam gyorsan hajtani, tervezetten és nem tervezetten egyaránt. A tervezett ugye a „na itt kicsit megtolom” hangulat, amit kiválthat egy szép országút, egy tiszta (és ismert) autópálya (amit minden autós tesztben német autópályának hívunk), vagy…..
Subba Sziustok! 2018.03.24 18:27:55
kiker 2018.03.25 13:54:47
JogÁsz A jognak asztalánál 2018.03.03 12:31:34
Czeglédy Csaba ismét börtönben van. De hogy ez miként, s hogyan történt, ahhoz a hatóságoknak nem mindennapi törvénysértések sorozatát kellett elkövetniük. Kép: 24.hu Haladjunk lépésről lépésre. Czeglédy Csaba 8 hónapja volt már előzetesben a NAV által indított büntető ügyben, melyet az…..
kiker 2018.03.03 18:01:34
A hetvenes években Norvégia még távolról sem volt az a jóléti állam, aminek most ismerjük. Ekkor még szinte teljesen kiaknázatlan volt az az olajkincs, amit a hatvanas években fedeztek fel az Északi-tenger mélyén, és aminek következtében a térség néhány év alatt az új, vízi vadnyugattá vált, ahol…..
A patikus nő megkérdezte tőlem,hogy ez komoly,hogy a gyereknek hordom ezt a sok gyógyszert? Üdv Mindenkinek   Múlt hét kedd este a lányom erős fülfájásra panaszkodott,a láza felment 39 fokra.Másnap elvittem a körzeti gyerekorvoshoz.Augmentint írt fel,Ciloxon orrcseppet,és…..
kiker 2017.02.21 15:42:29
A Smarty BX-1500 HD típus nevének megfelelően nagy felbontású (High Definition) videók rögzítésére képes. SD kártyára rögzít, folyamatos- vagy esemény-vezérelt módban, hagyományos AVI videót vagy JPEG állóképeket exportál, jegyzőkönyvet készít. A G-szenzoros fedélzeti…..
Nem az a lényeg, hogy Balázsék maradnak-e a Morning Show-val, hanem, hogy a Class Fm nem kapott frekvenciát és november 19-étől már nem is sugározhat tovább. Ennek az oka pedig – a Médiatanács szerint – pont Balázsék műsora volt. Persze, ez csak egy kifogás, a felszín alatt más politikai és üzleti…..
kiker 2016.11.17 09:28:01
Nagyon sok filléres praktika létezik, amit főleg a rosszul szigetelt házakon, lakásokon lehet jól alkalmazni. A szigetelőcsík ragasztásán keresztül egészen a huzatfogó párnáig. De létezik egy takarékossági tévhit, amivel nem hogy spórolsz, de jól megdobja a számlát. Ez pedig az, hogy amikor nem vagy…..
Kapott egy rendes, másfélperces előzetest Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May közös, új sorozata, a Grand Tour, amit az Amazon mutat majd be november 18-án. A Top Gear egykori műsorvezető triója a fenti videó alapján pontosan ugyanazt fogja csinálni, amit eddig, amivel semmi probléma…..
autózz! Tartsd meg magadnak 2012.02.20 13:29:00
Egykoron még én is dohányoztam, de ennek ellenére kocsiban soha nem gyújtottam rá. Alikam arra az idegesítő szokásra próbálja felhívni a figyelmet, amikor parasztok mások elé dobálják ki a csikkeket. Mondjuk autóban engem annyira nem zavar, de mikor motorral megyek egy autós…..
Mivel tegnap kezdődött el annak az autósnak a pere, akit annak idején Békés-megyében szereltek le a helyi rendőrök, amiért nem tudták bemérni a sebességét, a sajtó és mindenféle médium tele volt a témával. A blog kemény magjának régi tagja, SzaGértő az ügyben a védelem…..