Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zilma

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alighanem a vendéglátás egyik legsötétebb időszakán vagyunk túl. Szerencsére a szegedi éttermek és bisztrók nagy többsége újra ki tudott nyitni, melynek oka, hogy a napfény városában közel sem alakult ki akkora túlkínálat, mint a fővárosban, ahol a külföldi turisták nélküli Király utcának még ma is…..
Ponyvaregény. Michael Jackson. Gyűrűk ura. Jézus. E.T. Avatar. Bruce Lee. Mátrix. Adolf Hitler és mások eligazító ábrákon. A milánói székhelyű kreatív ügynökség a H-57  szórakoztató könyvsorozatában minimalista folyamatábrákon mutatja be híres emberek életét valamint…..
sheabouteverything Olasz tészták 2014.11.23 14:57:02
Korábban is írtunk már itt a blogon a különböző fekete étkekről, most pedig, lévén nagy tésztarajongó, a fekete tészták kerülnek sorra. Ha az ember veszi a fáradságot, és van ideje, akkor az igazi góteledel előállításának legjobb módja a házi tészta elkészítése. A…..
Subba Ogli Coelho 2014.11.21 11:04:47
..
zilma 2014.11.21 13:05:19
Folytatjuk 2014-es "Kabátkörkép" című sorozatunkat, melyben a pufikabátok után, ezúttal a szövetkabátoké a főszerep! A mai részben tehát elegánsabb vizekre evezünk, bár az idei szezonban a szövetkabátok már nem csak a formális stílus kedvelői és az érettebb korosztály…..
Thaiföldről mindenkinek a pálmafák, az óceán, a pihenés jut az eszébe, most azonban egy ott élő ausztrál újságíró egészen más képet fest az országról: korrupt rendőrség, erőszak és nyom nélkül eltűnő emberek alkotják Thaiföld sötét oldalát. John Stapleton az 1970-s…..
Bobbi Brown és TLC videóérzés B) ..
A legfontosabb lépés mindig a beismerés. Rengeteg elhízott emberrel beszélgettem már, akik magukat kerekdednek, husinak, mackósnak írják le, nem merészkedve még csak közel sem a gondolathoz, hogy ők bizony súlyosan elhízottak. Márpedig ha nem szólal meg a vészcsengő, akkor a…..
zilma 2014.11.12 08:40:35
@Hoppácska: te elég hülye (vagy kövér) vagy, ez egy igen józan és lényegretörő írás
Ha nem jön Rákosi, akkor talán megépül a 98 darab toronyházzal szegélyezett süllyesztett szintű Középkörút, a Dunán srégen átívelő Andrássy híd és a gigantikus Deák tér, amelynek a vége az Operánál lenne. A budapesti Középkörút és a Rákóczi térből nyíló József sugárút terve 1945-ből. (Terv:…..
Mindig meglódul a fantáziám, ha lepusztult épületet látok, pláne, ha be is léphetek falai közé: elmerengek, hogy milyen lehetett fénykorában, kik éltek itt, majd, milyen érzés lehetett akkor itt élni-dolgozni, mikor kiutalták  az épületet szolgálati lakás céljára avagy…..
De tényleg, nem? Abban az időben minden számban volt tüttürü, meg úúúhúúúú. Mondjuk mindegy, zabáltuk úgy is. ..
zilma 2014.05.05 22:53:09
www.youtube.com/watch?v=FLP6QluMlrg

ez az etalon tüttürü: Suzanna Vega
A fenti videó lényegét 2 perc 40 másodpercnél kapjuk meg: "Most hallgattál meg három perc klasszikus zenét!" A klip lényege ugyanis nem az öt twerkelő koreai lány, hanem, hogy Dvořák 9. (Újvilág) szimfóniája szól alatta. Legalábbis ezt szeretné elérni a belga B-Classic…..
Ki tudna egy kerékpáros számára különb használati tárgyat készíteni, mint egy kerékpáros? A Németországban született, de Amerikában letelepedő Juergen Beneke engedve kreatív ösztöneinek megalkotta a tökéletes bringás szekrényt, amelyen minden elfér, ami kellhet egy…..
A mellrák egyike a legmegrázóbb betegségeknek, különösen, ha a mell elvesztésével jár, hiszen az alapvetően határozhatja meg a nőiséget, a beteg önképét. Ebben sokat segíthet, ha az ember képes szembenézni a történtekkel. Kelly Davidson esete példát mutathat. A 34 éves…..
A HírCsárdának nyilatkozott először a májusban alakult első magyar Vegán Vadászegylet elnöke, Füsti Lajos. Az elnök sáros, terepszínű ruhában, és kifestett arccal mesélt az egylet életéről. „Bocsássanak meg a ruházatomért, de éppen egy komoly kalandon vagyok túl,…..
Nagy port kavart Louis Vuitton új kampányfilmje. A rövid filmet a Love magazin főszerkesztője Katie Grand és csapata forgatta olyan modellekkel, mint Cara Delevingne és Georgia May Jagger (igen, ő Mick Jagger lánya), valamint Isabeli Fontana és Edie Campbell, akik bukott angyalokként…..
zilma 2013.04.01 16:55:22
Szélsőséges mostanában az időjárás, ez nem kétséges. De az időjárás furcsaságainál is aggasztóbb az, ahogyan az időjárásról mostanában beszélünk és gondolkodunk. Az, ahogyan az esőre, a hóra, a hidegre, a melegre, a szélre, a napra, a kemény télre, a változékony…..
Ősi történetek keringtek arról, hogy  a világunk földrajzilag egyszer valahol véget ér. Ha az ember kellően sokat gyalogol, egyszer csak eljut a Föld peremére és lezuhan a semmibe. Más krónikák azt mesélték, hogy vad emberek, barbárok, mitikus lények, óriások laknak a…..
Subba Légypapír prank 2012.12.23 21:19:43
1:20-tól kezdődik és eléggé lehet rajta nevetni. ..
Óriási tetőkertjével és hatalmas termeivel Manhattan tán legszebb loft jellegű penthouse lakása ez, a Chelsea mélyén rejtőző Éden. Bármely városban ritka kincs a nagy tetőkerttel bíró penthouse. Ez a Sotheby's ingatlankereskedő honlapján 3 millió 995 ezer dollárért, azaz 870…..
zilma 2012.10.21 09:51:44
Az 1997. évi LXVI. törvény - a bíróságok szervezetéről és igazgatásáról szóló törvény - szerint az igazságszolgáltatást a Magyar Köztársaság területén a Magyar Köztársaság Legfelsőbb Bírósága, a Fővárosi Bíróság, a megyei bíróságok, a helyi és a munkaügyi…..
zilma 2012.09.17 23:10:09
nem
... mármint a Guardian szerint. A lap az alábbi, maastrichti templom-könyvesboltot és egyben kávézót választotta a világ (valószínűleg) legszebb könyvesboltjának, ahol az oltár kávézóvá, a szentképek helye pedig könyvespolcokká alakultak. A Selexyz holland könyvforgalmazó…..
Subba Subba Öko: Homlesz Jegesmac 2012.07.09 15:59:00
..
zilma 2012.07.11 07:36:32
Jó valami attól, hogy magyar? A hazai márka néha magasabb árát is megfizetjük, vagy ilyenkor szimplán a pénztárcánk diktál? Az árverseny és a multik terjeszkedése ellenére máig vannak olyan, évtizedes tapasztalatokkal rendelkező magyar márkák – már nem is mindig hazai…..
Filmvilág blog Valhalla Rising 2010.02.17 11:26:00
Végtelenül szórakoztatónak tartom, hogy a magyar közönség - hogyha nem olvas Filmvilágot, fesztiválbeszámolókat és nem jár rendszeresen a Titanicra - Nicolas Winding Refn nevével csak egy Miss Marple-epizód erejéig találkozott. Nem került forgalmazásba a zseniális…..
zilma 2011.05.11 23:40:56