Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eliza Swain

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
12 Oscar-díjra jelölték Tennessee Williams 1947-es, Pulitzer-díjat nyert színművéből készült drámát, amit nem véletlenül neveznek „minden idők legjobban eljátszott” filmjének. Williams híres színdarabját számos alkalommal megfilmesítették, de mindezek között messze ez az 1951-es, Elia Kazan által…..
Eliza Swain 2021.02.18 15:05:46
@Kyria: Szerintem onnan lehet tudni, hogy extrém módon idealizálja a barátját, aki meghalt. Már nem emlékszem a nevére és onnan is, hogy olvastam már róla, hogy ez is olyan szál volt abban a filmben, amit csak nagyon enyhén érzékeltethettek a cenzúra miatt.
Natalie Wood amerikai színésznő a karrierje folyamán több, mint 50 mozi és tévéfilmben tűnt fel, miközben háromszor is jelölték az Oscar-díjra. Natalie Wood azonban nem csak szakmai sikerei, de rejtélyes halála miatt is megmaradt az emberek emlékezetében, aki emellett ráadásul még nemi erőszak…..
A történet hetente ismétlődik, a felelős tetten érhetetlen. A helyszín a Honvéd Kórház (ÁEK) diabetológiája, annak is a hétfői napjai, amikoris a terhességi diabéteszesek gondozása zajlik. Minimum 45-50 kismama tolong az ajtó előtt, ahová jó esetben elég 9-re megérkeznie,…..
Eliza Swain 2012.06.12 13:04:54
@IrishOak: Húúúú. Na ettől úgy felháborodtam, hogy nem is tudtam tovább olvasni a hozzászólásokat. Csak abban reménykedem, hogy ezt nem gondoltad komolyan. Tényleg azt állítod, hogy minden cukorbeteggé lett kismama önmaga tehet arról, hogy beteg lett? Én most vagyok 37 hetes terhes. Előtte soha semmi bajom nem volt a cukrommal. Egyetlen egy kilót sem híztam a terhesség alatt. Tartom a diétát. A terhességem előtt sem voltam édesszájú és mégis inzulinra szorulok. És én is oda jártam az ÁEK-ba és én is teljesen feleslegesnek ítélem azt, hogy minden hétfőn oda kelljen menni, főleg annak tükrében, hogy voltam néha kényszerűségből más napokon és konkrétan kongott a terep az ürességtől.
Nekem mondjuk az ellátással is voltak gondjaim, ezért átmentem egy másik kórházba.
Eliza Swain 2012.06.13 12:28:26
@csak néha benézek ha marhaságot látok: Nem fogalmazok rosszul. :) Nem híztam. Fogytam, mert rendesen diétázom. Mégis cukros vagyok és mégis egyre több inzulinra szorulok.
Eliza Swain 2012.06.13 22:54:08
@Irkutszk: Nem baj, hogy belekotyogsz, de igazából ennek nincs is jelentősége. Mármint a fogyásnak az esetemben. Illetve nyithatunk róla vitát, beszélgetést, bármit, de az eredeti probléma számomra az volt, hogy itt olyasmik kerültek kifejtésre, hogy az a terhes nő, aki cukros lesz, az maga tehet róla és punktum.
Továbbá, hogy a szakrendelések csupa dagadt nővel vannak tele.
Hát én csak erre reagáltam, mert ezen úgy felháborodtam, ahogy azért igen ritkán szoktam.
Az pedig, hogy én a diéta következtében nem híztam semennyit már más tészta.
Mózes a hegyen: második napAz angyalok köztünk járnak. Illetve csöveznek inkább, mert a teremtés hatodik napján munkanélkülivé váltak. Elkészült 2.0-ás verziójuk, az ember, aki már nem tud össze-vissza repkedni, és túl nehéz ahhoz, hogy végigsétáljon a szivárványon,…..