Regisztráció Blogot indítok
Adatok
digitus medius

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden országnak van a pozitív mellett negatív oldala is. A minapi izlandi posztnál arra kértelek titeket, írjátok meg, mik ezek abban az országban ahol éltek. Szóval a feladat kifejezetten az (továbbra is), hogy a titeket zavaró dolgokat foglaljátok össze (azaz kösz szépen előre is az „akkor miért…..
digitus medius 2019.07.24 20:42:53
@Csak Norris: ott a pont! :-)
Karcag szülészeti osztályára is megérkezett a Mikulás. Zsákjába rakta az összes anyjától elszeparált újszülöttet az osztályról, mindegyikükre „cuki” piros Mikulás-sapkát is húzott. Az újonnan a világba érkezők nyilván mind elnézően, csöndben mosolyogtak a kedves akció közben, és a kattanó vaku sem…..
Tisztelt MT.   Jogi segitseget esetleg hasznos tanacsot szeretnek kerni. Ferjem nemetorszagban dolgozott 2013 jul 13 ota kapot egy nemet munkaszerzodest sajat noveretol,aki mint allitja o munkaado.   A munkaszerzodest alairta a ferjem,de szolt h keri magyarul is mert nem beszel nemetul. A…..
Tegnap eszméletlenül pörgős nap volt. Csak úgy zúdultak a hozzászólások. Kaptam hideget - meleget, de azt kell, hogy mondjam, a blogra látogató ingatlanosok hozzáállása több volt mint pozitív. Rengeteg tippet / ötletet adtak, valóban segíteni próbáltak. Őszintén.…..