Regisztráció Blogot indítok
Adatok
McLovin

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2008.07.06 13:20:00
Ha van egy dolog, amiben szerintem verem a Nerd-öt, az a rajongói videók. Láttuk már a második nyereményjátéknál is, de volt már szinkron "velem", mozifilm-ajánló stb... Kezdjük is DustFoxHun videójával, amelyben a zseniális Robot Chicken mintájára, elkészített egy…..
2,5 órányi szenvedés után sikerült éjjel felrakni a videót, a másik két videót egyben kapjátok valamikor a jövő héten.Megint becsúszott pár nyelvtani rémálom, ez van akkor, ha improvizálok és másképp fejezek be a mondatot, mint ahogy az elején terveztem. Meg egy érdekesen…..
A Cenega igazi klasszikusa MORTYR Háttérinfók a videóhoz, játékhoz Soundtrack: Serge Gainsbourg -- Je t'aime ... moi non plusMár csak alig több mint 200 aláírás kell a 3000-hez. Aki még nem írta alá, tegye meg :)Mesterlövész 2 petíció..
Rossz PC játékok sorozat Update 2007.10.14 18:21:00
Szerkesztve:Ma több igen bosszantó körülménynek hála jóval később érkeztem csak haza, videószerkesztés közben meg sikeresen áramszünet volt, szóval a napi termésem nagy része elveszett, azt kezdhetem újból...Nem tudom hogy sikerül-e ma befejeznem, ha nem, holnap több időm lesz…..
A kis freddyD álmosan olyan 7:35 körül kikelt az ágyból, éhes volt pici pocija, szóval egyből elment a konyhába. Gondolt egyet, bekapcsolta a tv-t, kapcsolgatott és a FIX.TV-n landolt,ahol valami ismétlés ment.Aki esetleg nem budapesti, ez egy interaktív tv szerűség, többynyire…..