Regisztráció Blogot indítok
Adatok
killzone2[Maximum Games http://maximumgames.hu]

0 bejegyzést írt és 151 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
killzone2[Maximum Games http://maximumgames.hu] 2011.07.01 22:17:00
@jak21: badfearé az érdem. Tényleg nagyon jó intrót csinált, ezért is mondtam,hogy használjuk. :D És csatlakozom az előttem szólókhoz, kiváló videó,mint mindig.
Szép munka badfear, ahogy el is várom. :D
killzone2[Maximum Games http://maximumgames.hu] 2011.07.02 09:44:47
@Đ3LTA: Amúgy a teszt a PC-s verzióból készült, minimális kiterjesztéssel a konzolosra(amúgy full ugyanaz a kettő XD).
Szegasztok! Mint tudjuk, a "legpopulárisabb" animéknek mindig van videójáték adaptációjuk, és ez az év (vagy következő) sem telhet el anime játék nélkül. Lássuk a kínálatot. I.Naruto Ultimate Ninja Storm Generations:       Körülbelül 40-50 játszható…..
killzone2[Maximum Games http://maximumgames.hu] 2011.07.01 21:48:30
Na itt a gagyi game kicsit régebbi demójából egy gameplay, ekkor még Soul Ignitionnek hívták. www.youtube.com/watch?v=Bqqr0vsVN6w
Amúgy remélem jobb lesz, na meg lesz japán hang is,mert irritál Grimmjow-nak az angol hangja. (gondolom,hogy lesz mert a Naruto UNS és UNS2-nél is volt. Szerintem mindannyian jobban járnánk ha a CyberConnect 2 csapata venné át a helyét a mostaninak. Azért a Naruto UNS gamek ott vannak rendesen. (jó a 2-ben az a városos rész ultragagyi)
killzone2[Maximum Games http://maximumgames.hu] 2011.06.29 23:02:49
@Márkusz: Kérlek mond el melyik szó kiejtése nem nyerte el a tetszésed?! Szeretek tanulni nálam tapasztaltabb emberektől.
killzone2[Maximum Games http://maximumgames.hu] 2011.06.30 16:01:35
@Márkusz: Az okörina-t úgy mondtam ahogy te írtad az elején (mondjuk lehet egyszer eltévesztettem XD), a triforsz helyett tényleg trájforszot kellett volna mondanom (sorry baki, megesik :D), hát a Hyrule szó számomra meg nem volt túl kedvelt(gondolkodtam egy ideig,hogy tényleg úgy kéne-e ejteni,mint ahogy mondtam,ugye mert ez egy fantázia név),plusz az R betűvel sokat hadakozom,de azért próbálkozom. A Genündorfról meg nem tudtam,hogy így kell mondani sorry, annyira nem vagyok járatos a Zelda világában (és a német hangzású nevekben sem).
Azért köszönöm,hogy rávilágítottál ezen hiányosságokra, én észre sem vettem őket. :D

Kis OFF: Amúgy csak nekem volt furcsa az új update a Youtube-on,hogy most már nem tölti be előre a vidit, hanem közben tölti (nincs piros csík az aktuális állás előtt)

Amúgy elnézést,hogy nem volt annyi gameplay benne,de még nem tudom,hogy hogyan is kéne felvenni DS-ről vagy 3DS-ről (szerintem ugyanaz a metódus). Ha valakinek van ötlete, akkor írjon nekem a Maximum Games-es emailre. :D
killzone2[Maximum Games http://maximumgames.hu] 2011.06.30 16:04:00
@Márkusz: Amúgy úgy által hozzád,hogy na megint egy 10 éves aki ki akar oktatni,hogy hogyan is kell mondani ezt meg azt, aztán nem is úgy kell. Te tényleg töröd az angolt,szóval ezer bocs.
killzone2[Maximum Games http://maximumgames.hu] 2011.06.29 00:05:56
@BALAGE: Kérlek Balage ilyen butaságot ne mondj,hogy egy pixel sincs a játékban. A pixel jelentése képpont és ez rajzolja ki azokat a képeket amiket látsz, amennyiben te nem látsz egyetlen pixelt sem akkor 1. ki van kapcsolva a monitorod, 2. fekete a képernyőd, akkor meg ideje egy monitor vagy videókártya cserének. Szóval szerintem az ilyen kijelentésektől tartózkodj szerintem a jövőben. Amúgy Lukcy végre az eddigi olyan 5 Minecraft videó mellett végre, lett egy kritika is. Amúgy grat jó kis teszt, mondjuk szerintem egy összpontozással elintézhetted volna,mert a Grafika: 5 (az kb egy Thor) kicsit erős, akkor már inkább 2. Ezt a játékot nem a grafika teszi naggyá habem a játékélmény. :D Jó kritika, még egyszer gratulálok.
killzone2[Maximum Games http://maximumgames.hu] 2011.06.29 00:06:44
killzone2[Maximum Games http://maximumgames.hu] 2011.06.23 12:57:57
@Đ3LTA: De azért köszönjük a profi kifejezést, ez jól esik nekünk. Ettől függetlenül még van hova fejlődni.
 A díjátadó live adás előreláthatólag május 1-jén, vasárnap este lesz megtartva.  LEGJOBB BEMUTATÓ: Sci-fi és Fantasy Elemzés: Portal TM Games: Magicka Nuclearvision: Toy Story 3 - The Game Handheld Gamer Team: Call Of Duty - Roads To Victory Flash Játék…..
Szalu és Norbi közel 2 évnyi hallgatás után ismét összeáll, hogy folytassa Magyarország egyetlen játékokkal foglalkozó tévéműsorát! A srácok új stúdióba vonultak, és a hazai elektrotechnikai támogatóknak hála rengeteg fejlesztéssel látták el magukat, kezdve a konzoloktól…..
killzone2[Maximum Games http://maximumgames.hu] 2011.04.13 21:15:21
killzone2[Maximum Games http://maximumgames.hu] 2011.04.10 21:42:49
Gondoltam írok egy kis összefoglalót, hogy eddig mi (és mi nem) történt a 2. RPCJr. Oscar verseny háza táján. Azt hittem tavaly, hogy alig érkezett videó, mikor kb 10-15 videó volt még csak március vége felé. Most visszasírom azt az időt. Összesen egész pontosan érkezett 4 azaz…..
killzone2[Maximum Games http://maximumgames.hu] 2011.03.22 10:11:17
@ŁuckeY: Khmm lucky torrent version. Crackeltben van jó pár hiba az eredetihez képest. Mellesleg nem lett rossz kritika. Legközelebb ne feledkezz meg a többi játékmódjáról sem a játéknak. :D
Értékelés:Szerintem, azzal mindenkit egyetért, hogy talán kicsit túl sokat káromkodtál a videóban. Értem én, hogy így is tudomásunkra akartad adni a véleményed, de erre rengeteg más megoldás is van, mint a trágár beszéd. Nem tudom, hogy esetleg játszottál-e a régebbi részek…..
killzone2[Maximum Games http://maximumgames.hu] 2011.02.27 14:05:33
 Ígéretünkhöz híven ismét a RPCJr. Oscarra invitálunk benneteket! Az igazi Oscarhoz hasonló esemény, ahol 2 hónapon keresztül a legjobb videósok szállnak ringbe és mérik össze tudásukat a nyereményekért és persze az elismerésért! Kattints a 'tovább' gombra a…..
killzone2[Maximum Games http://maximumgames.hu] 2011.02.14 21:34:50
Értékelés: Be vallom őszintén, kicsit hiányoltam a felvezető intrót, de sebaj. Összefüggően beszéltél, nem voltak nyelvbotlásos bakijaid, viszont az angol kiejtéseden még van mit csiszolni. Nagyon sajnálom, hogy nem saját felvételeket tettél a videóba. Sokkal nagyobb átütő…..
killzone2[Maximum Games http://maximumgames.hu] 2011.02.12 11:59:04
@[SPARK]: Hát a trollolásról annyit,hogy egyszer írtam kommentet Soap gagyi videójához és egyből mondták nekem a PON-on,hogy jah persze csak akkor tudok írni ha valami nem sikerül jól. A másikról meg annyit,hogy most azért nem vesz senki gamet mert 1 valaki azt mondja,hogy ez jó neked (persze mindig van kivétel). De szerintem egy racionálisan gondolkodó valaki nem dönt valamiről 1 ember véleménye alapján. Három én még mindig nem értem,hogy hogyan lehet megkedveltetni egy gamet azzal,hogy akinek ez a célja nem is fogta kezében még(kicsit képletesen). Szerintem a jövőben előbb próbáljátok ki és aztán csináljatok belőle videót, és akkor én is örülni fogok. :D
killzone2[Maximum Games http://maximumgames.hu] 2011.02.12 22:11:21
@Borsesz: Hát te bolond vagy Borsesz, tudod mióta nincs is veled bajunk/bajom. Csak te gondolod,hogy körülötted forog a világ vagy nem tudom mi a bajod velem, vagy üldözési mániád van vagy tényleg nem tudom mi a bajod. Én csak közöltem a véleményem a videóval kapcsolatban, teljesen normálisan te meg egyből leugatsz. Többet tényleg nem fogok hozzászólni semmi rosszat a videóitokhoz. Én próbálok mindig rendesen beszélni veled,de tele a tököm,hogy mindig belekötsz mindenbe amit mondok. Gratulálok az oldalatokhoz,videóitok jó részét szeretem (és nem csak nyalizásból írom ezeket) te meg mindig belém kötsz. Mond meg ha bajod van velem,mert nem tűröm ezt.
killzone2[Maximum Games http://maximumgames.hu] 2011.02.12 23:52:01
@[SPARK]: Köszönöm a normális válaszodat egyébként. Első videónak mondjuk jó volt,de biztosan lesz még ilyen videótok, azért nehogy elvegyük itt ketten a kedvetetek ettől a preview készítéstől. Szóval így tovább Spark.