Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Luxury Trade Kft

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy említettem, annak idején nagy hatással volt rám, amikor az isztriai nyaraláskor megkóstoltam Chiavalon Sandi olaját. Azóta, ha évente egyszer arra járok, igyekszem a környékbeli termelők olajait megismerni, és ha itthon is belebotlok egy-egy ígéretes üvegbe vagy fémdobozba,…..
Luxury Trade Kft 2011.03.01 15:04:13
@Kicknick: Legtöbbször nem látod, mert itthon senki nem ellenőrzi az olajak minőségét. Magyarul azt hoznak ide és azt írnak rá, amit akarnak. Az egyetlen megoldás, ha megbízható forrásból vásárolsz, ahol tudod, hogy honnan származik a termék. Árulkodó jel lehet pl. ha a gyártó nem tünteti fel a savtartalmat. Vagy egy a minőségre adó cég sötét üvegbe palackozza, ugyanis az olívaolaj egyetlen és legnagyobb ellensége a fény.
Luxury Trade Kft 2011.03.01 15:17:29
@Kicknick: sansa, vagy pomace, vagy orujo...:)

Egy kis statisztika:
"Magyarországon azonban a megtévesztő címkéknek és a fogyasztók tájékozatlanságának köszönhető az, hogy a fogyasztók a legtöbb esetben az ár és nem a minőség alapján választják az olcsó mellékterméket, az Extra Szűz olívaolaj helyett. Így míg más európai országban száz olívaolaj vásárlásból összesen kettő sansa, addig hazánkban százból hatvan alkalommal a sansa mellett döntenek a vásárlók.
"
Luxury Trade Kft 2011.03.01 15:27:48
@Kicknick: :))