Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ludlums

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki ne gondolkozott volna már el azon, hogy ha élete egy bizonyos pontján másként dönt, élete teljesen más fordulatot vesz? Életünk döntések, választások sorozatából áll; utólag mindannyian fel tudjuk mérni, hogy hol hibáztunk hatalmasat, vagy éppen ellenkezőleg, hol áldhatjuk…..
ludlums 2011.11.08 23:38:04
@pierre bayle: ettől szebben én sem fogalmazhattam volna. Rossz döntést hoztam azzal, hogy megnéztem a filmet.
Az mmonline.hu hírében kicsit kacifántosan fogalmazták meg, de a lényeg: a Real Madrid és a magyar kommentelők számára extrém viccesen hangzó pamplonai csapat, a CA Osasuna összecsapását európai idő szerint délután 2-kor délben rendezték meg, de mivel a Beijing TV pekingi idő…..
Elképzelhető, hogy a költségmegtakarítás eléri az RTL Klub egyik legrégebbi műsorát, a Heti hetes-t is - írta pénteken a Bors. A lap szerint a show statisztaszervezője közölte a publikum egyik visszatérő tagjával, hogy a jövő év elejétől nem lesz felvétel, ami a műsor…..
ludlums 2011.11.06 14:01:06
Bezárják az IMF-et, az oroszok dühösök, az amerikaiak bőszen tagadnak, a balhét Tom Cruise és csapata viszi el. Mivel úgy fest a helyzet, hogy egy nagyobb perpatvar alakul ki, ami csak rossz lenne a világra nézve így a Cruise Team újból akcióba lendül, hogy elsimítsák a dolgokat.…..
Mivel állítólag az indavideó nem megy a külföldről nézőknek (wtf?), feltöltöttem Vimeo-ra  Mutánsok from Filmbaratok on Vimeo...
Filmdroid Másnaposok 2 trailer 2011.04.01 11:50:00
A Másnaposok 2 teaser-e nem mutatott sokat, csak az első rész kritikáiból szemezgettek. Az új előzetesben azonban többet láthatunk, hőseink egy görbe éjszakát csapnak Bangkokban, majd másnap felébredvén konstatálják, hogy ismét nem emlékeznek semmire az előző estéből,…..
 Sziasztok! Ma nagyon hosszú leszek,ha nem megy egy szuszra az olvasás,osszátok be kedv szerint! Sokan vagytok már,akik a blog egészét átolvastátok és talán egy kicsit megismertetek általa. Néha türelem kell hozzám,az biztos. Minden köszönet nektek ezért!! Mondhatnám…..