Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tibiti

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szivárognak a holnapi nagy bejelentés részletei, amelyekből egyre világosabb – ha máshonnan nem lett volna az -, hogy a második Orbán-kormány sem tudja elkerülni a kiadások csökkentésének (amit, ha a rivális politikai erő teszi, általában megszorításnak szokás nevezni)…..
tibiti 2011.03.01 11:22:03
Szinte világos ez a kormány is megérett a bukásra !A "Megnézheted magad" irányvonal már teljesül, célja a betegek, a nyugdijasok, a kövérek számának csökkentése hisz mi csökkenthetné jobban a kiadásokat és növelhetné a politikusok zsebeit mint az ha kevesebb nyugdijas, beteg ember lesz: fölösleges gyógyszerkiadás, nem kell cukrot, zsírt, sót előállítani.
Nem csupán én mondom nagy butaság a dohányzás, alkoholizmus ellen annak árának emelésével harcolni, igy ugyanaz a véleményem az egészséges életmódért adókkal harcolni. Legfeljebb a kisnyugdíjas már a csirkenyakat, a zsírt sem tudja megvásárolni, kénytelen lesz a bél-i(s)zre rászokni.
Az meg egyenesen csodálatos, hogy küldök egy fényképet magamról s valamilyen masina, vagy őrült politikus eldönti mennyi zsiradót, túlsulyadót kell fizetnem,
Néha az az érzésem, hogy ha általános iskolásoktól kérnének tanácsot sem lehetne ennyi hülyeséget összehordani. Jönnek a finn csodával, de arról nem esik szó hogy nem adókkal áremelésekkel érték el. De ha azzal is mekkora jövedelemből ? a 28500 Ft minimál-nyugdijból, vagy a 60 ezer forint fizetésből.
Nem kéne tán az egészséges életmód érdekében az étolaj s hasonlóan jó ételek árát csökkenteni.
Vagy elgondolkodni, miért kétszer-háromszor drágább a villany, a gáz, a benzin mint a beszerzési ár.
Már azzal el lett cseszve az egész hogy saját zsebükre gondolván az szja-t csökkentették, gyerekkedvezményt eltúlozták, holott korábban a vállalkozók közterheinek, a köztisztviselői létszám csökkentését igérték, s akkor tán mozdulna a gazdaság....Helyette van bérkommandó, bálnatenészet, magyar nyelv átalakitás ami különösebben nem fellendülést segitő.
De úgy látszik csak a szegényebb réteg elszegényesitése a cél....
Nem oda kéne tán ütni, ahonnan nem tudnak visszaütni