Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Istv@n

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
labdabiztos Kalasnyikovot vegyenek! 2009.06.12 07:48:00
Olyan friss a hír, hogy még ropog! A háromszoros belga bajnok Cercle Brugge csapata kettő plusz két éves szerződést kötött a Kaposvári Rákóczi játékosával, Bojan „Kalasnyikov” Bozsovic-csal. A huszonnégy éves montenegrói csatár 2004-ben került Magyarországra,…..
„Az időjárás és az infrastrukturális helyzet sok mindent determinál, de gondolkodással, intellektuális erőfeszítéssel produktívvá lehet tenni a téli szünetet.” – Jámbor László, az MLSZ fejlesztési igazgatója. „A világon semmi sem tud jobban…..
Sisa Tibor lemondott a magyar U19-es válogatott éléről. A Tréner szerint az MLSZ fejlesztési igazgatója, Jámbor László megjelenésével „önállósága nagy mértékben csorbulna”, ezért úgy érzi, az a korrekt, ha távozásával segíti az új elképzelések…..
Istv@n 2008.10.01 14:11:09
A múlt héten mertük először kijelenteni, hogy az Újpest a bajnokság egyik nagy esélyese, ezért most meg kell neveznünk egyetlen kihívóját, a Debrecent. A Loki magabiztosan győzte le a Vasast, míg az Újpest Mijadinoszki és Cutuk urak gólérzékenységének köszönhetően kalapálta…..
Istv@n 2008.09.22 13:55:16
Ha már Döme említésre került...
Egy másik "edzőfejedelem" Urbán F. már távozott klubjától (
www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=200747&)
Most, hogy ismét munkanélkülivé válik remélhetőleg nem az Mtv székház körül látjuk majd feltűnni a jó öreg Flórit :)
Bozsik Péter korábbi szövetségi kapitány szerint a koemanizmus útján haladó magyar válogatott eredményeit bármelyik magyar edző is elérte volna. Persze mint a futballtól elszakadt, azóta vállalkozását igazgató edzők esetében lenni szokott ő is mindenhova számlatömbbel és…..