Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pivigyuszi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahol nincs hálózat, ott a Google Térkép sem használható. (Nyilván pont akkor, amikor szükség lenne rá…) Kivéve persze ha elmentetted a térképet, hogy offline módban is működjön. A Maps offline funkciója lehetővé teszi a nagyobb térképek is letöltését is, és segíthet a…..
pivigyuszi 2014.07.05 00:20:06
Az embereknek általában megvan a véleményük azokról a párokról, ahol egy szép, vonzó nő egy nem kifejezetten vonzó férfival van együtt. Ilyenkor általában a nőről gondolják azt az emberek, hogy valamilyen érdekből (és ez jellemzően a pénz) van a férfival. Ezen próbál meg…..
Hiába no, csak az nem követ el hibát, aki nem dolgozik, ugye, Rákay "Philip" Kálmán Szabdság tér '89 című történelminek szánt esztrádműsorán meg 62-en munkálkodnak, és hát ahol ennyien vágnak fát, ott a forgács mennyisége is nagyobb lesz. A műsorfolyam legutóbbi…..
..
pivigyuszi 2013.09.05 19:15:37
Őszi szettek H&M módra. Vészesen közelítünk a nyár vége felé, így nem csoda, hogy máris megérkezett a népszerű, svéd fast-fashion márka legújabb, 2013-as őszi kollekcióját bemutató és népszerűsítő lookbook fotósorozat. A kollekció lényegesen letisztultabb a…..
Az Acer Finnországi honlapján feltűnt 380 dolláros tablet hamarosan az üzletekbe kerülhet, legalábbis sokan ebben reménykednek. S bár az cég hivatalosan nem jelentette be a jövevény pontos érkezését, azt már régóta tudni lehetett, hogy keményen dolgoznak egy 10 colnál kisebb…..
#1 Mese a kordonokról:  #2 Mese a politikusok mosolyáról:   3# Mese a tüntetésekről:     (A képeket a Kétfarkú Kutya Párt készítette)..
pivigyuszi 2013.04.07 20:19:22
Tisztelt Sándor Bácsi! Őszinte nyíltsággal fordulok Önhöz, hiszen munkásságát nagyra tartom! Személyes véleményem volt az elmúlt évtizedben, hogy nem kell ide Matthäus meg Koeman, meg akárki, hiszen van nekünk egy világviszonylatban is rendkívüli jó edzőnk, mesterünk és mentorunk. Számomra Ön a…..
Nagyon nehéz meccs lesz este, a Barcelonának, a Milannak és természetesen a tippelőnek is. Sok mindent próbáltam végiggondolni, míg eljutottam arra a következtetésre, hogy a Barcelona ma minden idegszálával a gólokra koncentrál majd, de azt érzem, kapni is fog. Nem biztos, hogy…..
Minden bizonnyal van remény arra, hogy előbb-utóbb lesz Magyarországon normális popzene. Ezt bizonyítja, hogy végre a világ (gettó)zenei trendjeit követő remix készül egy hazai megaslágerből. Igen, Fluor minden eddigi memetikai ismereteinket megkérdőjelezően elképesztő…..
Múlt héten szólt Ildikó, hogy rövidesen nyílik egy kiállítás, az első, amit ő szervez, és amire éppen ezért érdemes lenne ellátogatnom. Egy street art művész képeit mutatják be, mondta, Anakin Wasok elsősorban a fiú-lány-barátságra koncentrál, erősen pornográf…..