Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Top Mänäger

32 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel elegge elhanyagoltam a blogot, most gyorsan dobok ide valamit, hatha valaki olvassa is. Epp a Camden Head nevu pubban ulok - utoljara 2001-ben noveremmel itt terveztuk meg Camden Town "lerohanasat" :) Ez a pub meg megvan - az egyik kedvencunk sajnos a camdeni tuz aldozata lett. Tegnap…..
Pénteken este nyolckor Ljubljanában a becslések szerint 1000-1500 magyar szurkoló biztatja majd a magyar válogatottat, de lélekben az itthon maradt hokiszurkolók is ott lesznek a csarnokban. Az alábbiakban azt próbáljuk összegyűjteni, hol tudják kedves olvasóink közösségi keretek…..
Top Mänäger 2010.04.22 14:28:26
www.ustream.tv/channel/s1-00000930

Köszönet a streamért - itt Londonban ezen tudtam-tudom követni az eseményeket. Holnap estére sör megvan, a házban minden szem a monitorokra fog szegződni :)
Megélni itt sem egyszeru - vagy csak én vagyok béna.....
Élmények - újak és újra megéltek...
Sikeresen megérkeztem Londonba - az utazás részletei késobb...
A cim kicsit félrevezeto, elvégre nem a konyvrol lesz szó. Részletek késobb, most vazlatolok...
Hát igen... A Tankcsapda végigkíséri az életem. Ha nagyképű lennék, mondanám, hogy együtt nőttünk fel, de ez azért túlzás :D Mondjuk ezen aprócska ténynek azért nem szentelnék post (automatikus tárgyrag rulez .P ), de van egy szám, ami már több fronton bizonyított.…..
Megint eltelt egy szombat-vasárnap kombó. Nézzük, mi is történt. Lakótársaim elutaztak hétvégére, de hogy ne legyek magányos, egyikük szülei szállóvendégek voltak két éjszakára. Ennek megvolt az a járulékos előnye, hogy mindkét napon volt bundáskenyér reggelire. Idejét…..
Tegnap megvolt az állásvadászat az emeletes faluban. Állás van, annyiból volt vadászat, hogy a lábamat lejártam. Az útvonal: Dunaújváros, városközpont - 6-os főút (gyalog) 6-os- Bp. Petőfi-híd (stop - 7 perc várakozás után vettek fel) Petőfi-híd - Nyugati (gyalog a…..
Az oldalt felbukkanó, jól vagy kevésbé jól sikerült fényképek kanadai kirándulásom emlékei...
Gyakran használom a fenti mondatot, de nem saját szülemény. Az elkövetők munkásságából egy kis részlet alant. A post címe attól még ütős. Egy másik kedvenc tőlük (ahogy a szüvegkönyvben szerepel): "A testem-be-áll a lelkem-be-tép" Értelmezzétek! Jó bulik , jó…..
Ez itt a kérdés. Persze nem az egész dal - még mindig nem vagyok párkapcsolatban - csak a refrén. Menjek vagy maradjak? Pont olyan választás ez, mint amit négyévente tartanak kis országunkban: a cél, hogy a kisebbik rosszat válasszuk. A döntést persze csak az idő ítélheti meg, de…..
Ez már húzódik egy ideje. Mióta elkezdtem blogot írni, a háttér ezen részére már két-három posztban is utaltam. Szóval: több becenéven futok ebben a városban (meg az országban is), a legelterjedtebb a Top Mänäger. Ebből jött az…..
Pedig tegnap csak sétálni indultam - megint. Aztán megint találkoztam ismerősökkel, aztán megint szesz, buli. Előjött belőlem az állat. Csak azt nem tudom, hogy hajnalban hol betonoztam - nem mintha emlékeznék rá, csak a ruházatom mutatja ennek nyomait. Pedig azt hittem, tudok…..
Egy hete égtem le először. Hosszú idő után először. Mármint naptól. Más értelemben leégni viszonylag rendszeresen szoktam - ebben persze legtöbbször nagyobb mennyiségű szesz is szerepet játszik. A mai post mégsem az alkohol hatásairól szól. Minap a hetero élettársam…..
VoltamKanadábanfaszavoltélveztemnéhahidegdenagyonszépnemvolthonvágyammárciusbanhazajöttemegyhónapiváshaverokbuliaztánelfogyottapénzishaverokishazamentekésmostittülökanyárbanésnemtudokmagammalmitkezdenipróbálokismételtűnniazországbólvalakitudmelótszóljon..
Hát, talán ezt is megértük... 17-én végre ismét lehetőségem van elhagyni ezt az országot, egy időre. Az időtartam még kérdéses, de nem rövid vándorlást tervezek... Majd jelentkezem... talán......
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami és Isarsturm méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..
Top Mänäger 2008.07.18 09:16:21
Ebben az évben egész csendes-rendes-jó gyerek voltam. Korábban párszor már meggyűlt a bajom a szesszel, gonfoltam, ha hagyok szünetet, utána csak lesz annyi eszem, hogy nem nyakló nélkül állok neki. Persze nem volt.... Eredmény: vasárnap estétől hétfő estéig ivászat, egy kevés…..
Előástam magamról ezt a régi képet. Követve az idők hívó szavát, az újrahasznosítás egy példáját mutatom meg. A sör már a szervezetben, az üres korsókból pedig isteni álszakáll készíthető. A rögzítés módját nem árulom el, de ragasztó nem volt a közelben.....
Utazni ugye sokféleképpen lehet: muszájból, kalandvágyból, repülővel, autóval, vonattal stb. Arthur Dent óta tudjuk, hogy a stoppolás nem csak a Földön, hanem a világűrben is működik. Szóval a lehetőségek tárháza igen bőséges.Kína mostanság sokat szerepel a hírekben:…..
Sokszor mondják, hogy a nagy/és vagy drága autókat a vezetők péniszhossz-kompenzációra használják. Ha ez így van, akkor rövid időre egy bálna intim - már amennyire ez egy bálnánál értelmezhető - méreteivel rendelkeztem. Volt szerencsém kipróbálni egy laza 40 tonnás…..
Megint sikerült pofára nyalni a célegyenesben. 2 héttel indulás előtt mondták le a féléves kanadai projektet. Kissé rosszul érintett, megint marad a "shitsurfing" - maradjunk életben a XXI.sz-i Magyarországon.Tudom én, hogy a nagy víz túloldalán sincs kolbászból a…..
Hát ez az év se indul jól.Kezdésnek józan voltam az újév első pillanataiban, sőt azóta is. Ilyen se fordult elő velem.Nincs kivel menni, mert elk*rtam... Nem kicsit, nagyon.....
Jobbnál jobb dolgokat találok, hogy el- (fenn-, meg- stb.)tartsam magam. Most épp az angol szaknyelv szépségeit próbálom a magyar nyelv zsenialitására átültetni. Csendes-ülős munka - lenne, ha nem üvöltene a zene :) (most épp: Tudok egy munkát - TCS)Nem tudom, meddig fog ez menni,…..