Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TBlaise

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többen jöttek ma azzal, hogy miért is nem veszünk részt az LMP-vel Szíjjártó úr legújabb találmányában az elmúlt nyolc év államadósság növelését vizsgáló albizottság munkájában. Az államadósság szerintünk is az egyik legnagyobb probléma az országban, ám ami most…..
TBlaise 2011.03.01 01:16:36
1) Még mindig ti lennétek Magyarországon a legszimpatikusabb politikai párt.

2) Pláne, ha a fentihez hasonló hm. sületlenségeket jobban megfontolnátok, mielőtt a nyilvánosság elé léptek vele. Szerencsére azért nem csak butaságok vannak benne.

3) Csak két linket ajánlok a figyelmetekbe. Az elsőből látható, hogy az államadósság nem 2000-től, hanem 2002-től kezdett ismét az egekbe kúszni:

www.google.com/images?um=1&hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Afr%3Aofficial&biw=1440&bih=715&tbs=isch%3A1&sa=1&q=%C3%A1llamad%C3%B3ss%C3%A1g&aq=f&aqi=&aql=&oq=

A másik ennek a további részletezése:

www.ecostat.hu/download/konyv/ecostat-konyv.pdf

Itt a 244. oldalon található az a grafikon, amely a privatizációs bevételekkel veti össze az államadósság alakulását. Ebből az látszik, hogy 2000-2001-ben anélkül sikerült az államadósságot csökkenteni, hogy az államnak komolyabb privatizációs bevételei lettek volna, míg 2004-2006 között nem elhanyagolható privatizációs bevételek mellett is nőtt az államadósság.

4) Hihetetlenül jó lenne, ha a kisebb pártok politikáját nem az (elsősorban szegény Dávid Ibolya által meghonosított) egyszer ide - egyszer oda (is) csapkodok gyakorlata, hanem legalábbis valamiféle objektivitás és megfontoltság jellemezné.

üdv