Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nerka

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden ember bűntelennek, szabadnak és semmibe sem hívőnek születik. Némelyikünket a vallások behálóznak, de van kiút.   A hit rabigájától való megszabadulás élményét Robert G. Ingersoll a következőképpen írta le: "Amikor meggyőződtem róla, hogy a világegyetem…..
nerka 2012.01.08 10:10:07
@Rigor: Én is ezt vallom :) Mindig fejlődünk, alakulunk és néha rácsodálkozunk a múltunkra: Ez mind én voltam egykoron? Egyre azonban bizonyosan emlékszem már gyerekkoromból: Nem hitten istenben, semmilyenben (Gyermekkoromban elszántam magam, szólok istennek, ha van, De nékem ő égő csipkefenyérben meg nem jelent, se borban és kenyérben - nem méltatott reá, hogy őt higgyem...) és felnőttként is csak ezt mondhatom. Jó lenne hinni, csakhogy nem a középkorban élünk..... ugye? Sosem szerettem ha valaki felsőbbrendűnek tekintette magát és félni kellett tőle. Mert az számomra nem ember, isten meg végképp nem! :)
Kegyelmes Főispán Úr, Kedves Uram, Bátyám, Drága Lajos! A minap vettem kezembe nékem írott elektrónikus leveled, melyben családunk hogyléte felől érdeklődöl. Az alábbiakban van szerencsém egynémely szóban tájékoztatni Méltóságodat azon fejleményekről, melyek szűkebb…..