Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dariella

75 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Események Sorozata Tovább léptem 2011.06.18 13:01:17
Hello.Új oldalra költöztem (esemenysor.blogspot.com), de azért meghagyom ezt is. Biztos ami biztos alapon. Remélem tetszeni fog;) ..
Események Sorozata Reszket... 2011.06.16 23:44:35
...és nem a bokor...gyomor. Éhes vagyok. Érzem, ahogy a gyomrom időnként magától összehúzódik és elernyed. Érzem, ahogy az üresség átjárja és táplálékért kiált. Hallom is! Ez vagyok én. Egy éhes ember, -és mielőtt mindenki arra gondolna, hogy nincs pénzem kajára nem…..
Hm. Amióta a földön vagyok először éreztem azt, hogy 2 óra erős koncentrálás leszívja az agyamat. Ma voltam vizsgázni. Már az indulás is szép, a tanár tökre elfelejtette, hogy vizsgáztat, de most nem ezen van a hangsúly. Majdnem 2 órát ültem felette, és koncentráltam. Minden…..
Sose gondoltam volna, hogy a tanulás elmélyüléséhez a legjobb, ha tényleg szenvedünk. Ha fájdalmunk, és bánatunk van. Amikor kizárunk mindent, és csak a búnak élünk. Akkor a legjobb kezünkbe venni a kötelezőt. Persze ez csak egy személyes vélemény, de nekem bevált. Ilyenkor nem…..
Események Sorozata Probléma 2011.05.20 18:17:33
- Ancsa egyél már valamit. - Hangzott a mondat anyám szájából. Persze rögtön válasz követte: "mindjárt!" Valahogy mégsem. Most úgy érzem semmi sem csúszna le a torkomon. Még a délután majszolt csokoládémat is félreraktam. Csak egy karnyújtásnyira van, mégse akarom…..
Hm. 13-ra felhúztam az órám, de csak fél 3kor másztam ki az ágyból. Visszaaludtam:S Nah mindegy felkeltem és csináltam a dolgom. Naná, hogy GG-t néztem:) Olyan este 11re fejeztem beXD Utána kezdtem csak el tanulni. Hm. GG-be hallottam egy csomó jó számot. Pl. az egyiknek pont a blogom…..
Események Sorozata Szombat 2011.05.07 22:50:00
Hát sikerült fél 2kor felkelnem, befejeznem a dolgozatom, és még GG-t is tudtam nézni;) Sőt mi több még sötét volt mikor aludni tértem:) (Másnap hajnali fél 4;))Jah és ma sokat nevettünk Gertivel. Megnézte a Rio c. rajzfilmet. Mondtam neki, hogy jó;) A mai nap sok jósággal…..
Események Sorozata 6 2011.05.06 23:13:34
Fél 1kor keltem. Hát nem sokat aludtam, elvégre hajnali 5kor feküdtem:( Ma voltam boltba vettem ezt-azt. Csináltam francia melegszendvicset. Ahh de régen ettem már. Finom volt:) Egész nap a dolgozathoz válogattam a szöveget. Egyesével vissza kellett keresnem, hogy melyik könyvbe volt,…..
OOOOOH. Gerti becsapott. Nem is hal meg a Chuck. De ez jó!!!!(L) Hm terveztem h lefekszem éjfél, de sikerült kicsit túllépni. Ma fél 4kor bújtam ágyba:) Aztán felébredtem 11:30. Becsuktam a szemem mondván magamban mindjárt kelek, de visszaaludtam, és fél 1kor keltem fel. Szóval az…..
Szóval sikerült befejezni a referátumot fél 1re. Ezután bele is lendültem a keresztes hadjáratokba. Kicsit már zizis volt az agyam, de ment a koncentrálás. Fél 5-re be is fejeztem az egyszeri átolvasást:) Nagy tanulás igaz?:/3 órával később. Igen fél 8at mutat az óra. Kiya…..
Események Sorozata Keeeeeedd 2011.05.03 10:18:00
11-re terveztem az ébredést, de hála Uracskámnak már 8 előtt talpon voltam. Nem is volt baj sikerült elolvasnom a maradék könyvet is a referátumomhoz:) Este elmentem latin dogát írni. Hú nagyon vicces volt. Kb. az óra előtt néztem át az utolsó lecke szavait, és még szerencsém is…..
Események Sorozata Május 2! 2011.05.02 21:27:26
Ma nem voltam órán, mert inkább Uracskámmal töltöttem el az időt. Kicsit tanultunk is ma, ami nagy szó:) Jajj nagyon irigylem most. Érettségi szünete van:) De jó lenne megint középiskolásnak lenni. Annyival könnyebb volt:)Kicsit rosszat álmodtam reggel, de attól eltekintve jó…..
Események Sorozata Anyák Napja 2011.05.01 21:07:00
Ma van anyák napja. Nah meg a munka ünnepe. Ezt mi is megünnepeltük ismételt semmittevéssel:) Ma se tanultam, pedig kellett volna, de áhhh hagyjuk is inkább Uracskámmal töltöttem az időt:) Le se szálltunk a lapitopiról. Megint csak Gossip-ot néztünk. Szegényt mibe nem tudom…..
Események Sorozata Alvós nap 2011.04.30 21:04:00
Hát sikerült még dél előtt kikelni az ágyból. Befejeztük a Rio rajzfilmet. Sok Gossip részt néztünk, ettünk és semmi egyebet nem csináltunk. Bár nekem tanulni kellett volna, de nem vitt rá a lélek:( Szóval volt egy közös lazulós napunk. Csak mi ketten, kettesben:) Csináltunk…..
Ébresztő hajnali 5:50kor! Igen túl vagyok a vizsgaidőpontok felvételén. Terveztem, hogy utána rögtön álomra hajtom a fejem, de végül megvártam a 7 órát. FB-n beszélgettem egy régi wowos haverommal, akivel a klán talin is taliztam;) Mesélte, hogy elég gyatrán áll párkapcsolati…..
Hmm. Kicsit nehezen megy a koncentrálás. Elvégre már negyed órája hallgatom a szegedi fiú banda kórus énekét. Nem-nem, semmi gregorián és egyéb gyönyörűség, csak csupa részeg fazon:) Nah de kezdjük is a reggellel.Sikerült teli orral felébrednem, de legalább a torokszorítás…..
Hát sikerült az ébredés, de elég hmm, hogy is fejezzem ki magam. Elég fullasztó volt. A torkomban egy valóságos gombóc jelent meg, amitől nyelni abszolút nem tudtam, és ami a legdurvább, hogy még köhögni se. A nyelést segítő trutyi meg se le se fel 3 órán keresztül. Szóval…..
Események Sorozata Kedd 2011.04.26 15:05:00
Hát 9kor kellett volna kelni, de én még lustiztam egy kicsit. Csináltam neki reggelire tejberizsecskét, hát nem a legjobb lett, de majdnem mind megette:) Aztán fürödtünk és elindultunk a végre. Jajj annyira nehéz volt az elvállás:( Nem fogom látni jobb esetben két hétig, rosszabb…..
Felébredtem 11kor. Gyors beszéltem Uracskámmal, végigálltam a locsolnivalót és nekiálltam enni, majd pakolni. Egy körül el is indultunk Egerbe. Húsvét alkalmából, azt hittem kicsit többen lesznek a buszon, de nem. Meg is lepődtem. Bár Egernél elég sokan felszálltak, de…..
Sikerült emberséges időn belül felkelnem. Kb. az egész napot végigkajáltam:) Húsleves, töltött káposzta, rántott hús, majonézes kukorica, krumplipüré, desszert, gabonapehely, banán, madártej. Szóval fúúúú. Egész nap csak olvastam, és TV-ztem. Meg beszélgettem ezzel-azzal:)…..
Események Sorozata Szooombaaat 2011.04.23 21:59:42
Teli orral, fájó torokkal való ébredés megtörtént:) Reggelire megettem 4 nagy szelet kenyeret. Finomocska volt:) Lopkodtam még egy banánt is mellé ami még este is megvolt:) Egész napját az ágyamon töltötte:) Kicsit meg is feketedett a teteje mire elővettem, hogy megegyem:) Ma sokat…..
Események Sorozata SLEEEEEEEEEP! 2011.04.22 17:48:08
4 óra helyett csak félkor keltem ki az ágyból. Kicsit nehezemre esett, de hát ez vagyon:) Hideg vízzel felfrissítettem a pofikám és elindultam szendvicset készíteni. 5 szenya. Pff sose fog elfogyni:) Csináltam finom teácskát is. Aztán háromnegyedkor befutottam felébreszteni…..
Események Sorozata Happy day 2011.04.21 17:37:00
Hű. Ébredés. Mit mondjak nem jött össze:) Kb. háromnegyed órába telt, míg kilökött magából az ágy. Kinéztem albérlet teraszára. Meg akartam kérdezni Teáéktól, hogy milyen idő van, erre kit látnak szemeim? Hát az Uram pont akkor nézett fel. Integettünk. Beengedtem. Megvolt a…..
Hm. Hajnali fekvésemnek köszönhetően kicsit nehéz volt kimászni az ágyból, de csak sikerült:) Besétáltunk órára a srácokkal, és végigültük a másfél órát. Aztán visszasétáltunk a főépülethez. Ők bementek órára én meg szaladtam a könyvtárba. Visszavittem a könyveket,…..
Sikerült a déli kelést megvalósítanom, és a felfázásom is javult. Pihenésképpen egy órámra se mentem be, ami persze okozott némi nézeteltérést köztem és Szabi között, de megoldottuk. Lustizás és kúrázás közben a Pletykafészek c. sorozatot néztem. Érdekes szálakon fut a…..