Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Geriii

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
zamat A pincérnek se könnyű 2010.01.25 11:00:00
Telefoncsörgés. - Itt a Bisztró. Miben segíthetek? - Milyen konyhát visznek?  - kérdezi az affektáló hang. - Olaszt, hölgyem. - És mi a ma esti szusi specialitás? Pillanatnyi csönd. - Nálunk nincs szusi, hölgyem. - Miért nincs? - Mert ez nem japán étterem?! Újabb szünet.…..
Geriii 2014.03.12 16:33:03
@Decsibácsi: Igen az adagok...az adagoknak meg van a maga szerepük persze ellehet menni egy csárdába hatalmas "egytál" ételt enni és viszlát de ezeknek a kis adagoknak pont az a szerepük hogy ne lakjon jól az ember 1 fogástól hanem egyen többet...pont az ilyen üzletekben amikben alkalmazzák ott egy menüsor 5 fogásnál kezdődik pont ezért h meglegyen ennek a színvonala és persze mindent megtudjon enni, azokhoz külön hozzá illő italt inni. Pont ez most a divat a vendéglátásban hogy svájci tányérra kis adag ételt precízen diszítve/tálalva kerüljön a vendék elé..persze én is jobban szeretem ha viszonylag olcsón jövök ki és degeszre ettem magam de ha betéved egy ilyen étterembe ne szidja azért mert magasabb színvonalat képvisel hisz a vendéglátásban ez képviseli a magas színvonalat és az angol felszolgálás de ebbe ne menjünk bele..:)
Az összehasonlító elemzésnél   hasonlóságokat illetve különbségeket tárunk fel(fontosabb a különbség!)  kettő vagy több irodalmi mű között. Az összehasonlításnak  2 típusa van :vagy egy szerző több művét kell összehasonlítani, hogy nyomon…..