Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ádám vagy Éva

18 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Úgy gondoltuk, hogy egy kicsit körbenézünk a neten harmadik fél ügyében. Beszélgettünk már harmadik személyről régebben is, de most a tettek mezejére is ellátogattunk. Első körben valamilyen webcam-os élményt szeretnénk. Én a chatroulette-n, Éva pedig egyéb fórumokon…..
Oldalt feküdtem, ellazulva. Természetesen meztelenül. A lábaim között volt a farkam úgy, hogy azok zárva voltak és golyóim is hátrafelé néztek. Éva lassan elkezdte simogatni, cirógatni őket. Türelmesen dolgozott rajtuk én pedig élveztem, ahogy átjárt a gyönyör. Egyik kezével…..
Az erotikus megkötözés nem való mindenkinek. Ugyanakkor meglepően sokan élvezik. Mint minden dominanciát és alávetettséget is magában foglaló szexjátékot, csak biztonságosan, józanul és közös megegyezéssel szabad játszani. Gondold meg, kinek engeded, hogy megkötözzön! A…..
Ádám és Éva Szép álmokat... 2011.03.25 01:18:00
 ..
Ádám és Éva Megfeszítve 2011.03.21 21:57:00
Ezt a képet nagyon szeretem. Férfi és Nő, birtoklás és megadás... Minden szerep a helyén van...
Ádám és Éva Csak a munka... 2011.03.24 08:03:00
Utálom, hogy hét közben annyi dolog van, hogy még blogolni sincs időnk. Eddig legalábbis nagyon sűrű volt, így ismét csak egy tökéletes pillanatot osztok meg.....
 Bár, ez a blog a képzeletem szárnyalásairól szól, beleszőve megtörtént, valós dolgokat, de mégiscsak egy szárnyalás: szabadon és bármerre. Most mégis úgy érzem, megtöröm a sort, és leírok néhány gondolatot. Próbáltam máshová, készítettem ezeknek a gondolatoknak…..
Ádám vagy Éva 2011.03.21 02:34:43
Ádám és Éva Főleg csók 2011.03.20 22:49:00
Nem is tudom, hogy hol is kezdjem. Az biztos, hogy jól esik hallgatni most ezt a számot. Valamiért úgy alakult, hogy Évával lett elég időnk egymásra. Ez konkrétan azt jelenti, hogy átdugtuk a hétvégét. Mindig megadjuk a módját, amikor egymással foglalkozunk. A mai napot azzal…..
Kedvenc sorozatom színészei, amikor meglátták ezt az ágyat, ilyen pofákat vágtak! Nekem tetszik. Mármint az ágy.  Pont ideális. képzeld el, hogy az ágy lábrészénél kialakított fej és kézrészbe  beilleszted a sub testrészeit. Majd az ágy fejrészéhez kifeszíted a…..
Ádám vagy Éva 2011.03.20 22:26:02
Most, hogy Ádám elment moziba egy barátjával, gondoltam sztorizgatok itt egy kicsit. Eszembe jutott pár régi randi, néhány arc a múltból. Elég sűrűn téma az, hogy a nők hajlamosak mélyértelmű következtetéseket levonni abból, hogy miként is csókol a férfi, s többek szerint ez…..
Ádám és Éva Tegnap éjjel... 2011.03.20 15:16:00
...elalvás előtt.....
Ádám és Éva Várakozás 2011.03.20 13:23:00
Kevés annál izgatóbb dolog van, mint mikor érzékeidben lekorlátozva, megkötözve, csak a hallásodra támaszkodva, a környezet legapróbb neszeire is felrezzenve várod a sorsod.....
Ádám és Éva Szextelefon 2011.03.19 19:11:50
De nem úgy, ahogy gondolod!Egy fontos dolgot tisztázni kell, mielőtt a címben szereplő témát kifejtem. A szexualitás terén az én ismereteim picit szerteágazóbbak, mint Ádámé. Értem ez alatt azt, hogy a korlátaimat jócskán megfeszegettem és rájöttem, hogy erősen izgatnak az…..
Ádám és Éva Mitől az igazi? 2011.03.19 13:41:00
Honnan tudod, hogy a számodra ideális partnerrel vagy?Nagyon egyszerű. Nem attól élvezel el, amire szex közben gondolsz, hanem attól, hogy azt teszik veled, amire az előző esetben gondolnál. S ilyenkor már nem kell gondolnod semmire, csak átadni magad az élménynek.Mocskos nagy a…..
A dohányzás és az alkoholfogyasztás okozhatja elsősorban a szájüregi rákot, azonban amerikai kutatók az orális szex veszélyére hívják fel a figyelmet – olvasható a Telegraph-ban.    Előzetes tanulmányok szerint azoknál az embereknél, akik több mint hat partnerrel élnek orális szexet, nyolcszor…..
Testimese Fülbevaló 2019.02.28 10:20:00
A népi megfigyelések szerint a nagy karika formájú fülbevlót viselő csajok szeretnek szopni. Minél nagyobb a fülbevló annál jobban. Lehet benne valami.....
Ádám vagy Éva 2011.03.19 11:21:19
Ádám vagy Éva 2011.03.19 11:20:30
Aki látott már legalább egy James Bond-filmet, az pontosan tudja, milyen fontos szerepe lehet a művészi színvonalú főcímnek. (Lásd: korábbi posztunkat a témában.) A múlt század elején, azaz a film hőskorában még csak egy-egy puritán feliraton tüntették fel az adott film…..
Ádám és Éva Második forduló 2011.03.17 22:11:00
Ádám mindent szépen elmesélt, hogy miként is boldogítottuk egymást a hosszú hétvége alatt, csak afölött a bizonyos második forduló fölött siklott el nagyvonalúan. Pedig azért az is érdemel néhány szót, s nem csak az bír komolyabb hírértékkel, hogy ő engem…..
Ádám és Éva Hosszú hétvége 2011.03.16 15:49:00
A négy napos ünnep alatt szerencsére többször is sikerült összeakadnunk. Szerencsére azon párok közé tartozunk, akiknek nincs szüksége gondolatfrissítésre, mert a pettinget teljes értékű játékként éljük meg. Gondolok itt arra, hogy a szex nálunk nem egyenlő a dugással.…..
Ádám és Éva Szabad este 2011.03.11 16:49:00
Érzem a tavaszt. Kisütött a nap is és persze megnőtt a vágyam is. Megannyi mondás létezik a tavasz köszöntésére és a szexel kapcsolatos összefüggésekre. Ezzel nem is untatnék senkit. Mindenesetre tegnap este elzárkóztunk a külvilág elől. Napközben majdnem sikerült egy gyors…..
Ádám és Éva Piros napok előtt 2011.03.11 16:22:00
Évának nem akaródzott megjönni. Nem aggódtam az miatt, hogy nem fog megjönni neki, mert voltak azt megerősítő jelek, hogy elkövetkezik a nap. A feszültség azonban nőtt benne, csökkentve a libidóját. Hát igen, nem könnyű nőnek lenni ebből a szempontból. Pasi vagyok, ezért…..
...csak megfelelően ki kell vágni a biztosítékot...Húzós hetünk volt. Kezdődött azzal, hogy a jóistennek sem akart megjönni nekem, de legalább úgy fájt a hasam, mintha már megtörtént volna... Napokon át ez nem túl kellemes. Aztán megelégeltük és Ádám pénteken kipurgálta…..
Szerintem vágjunk is bele. Tegnap fárasztó napom volt. Alig vártam, hogy hazaérjek. Évának volt egy esti programja, ezért szabad volt a nap arra vonatkozó része. Én nem akartam vele menni, egyrészt nem fűznek erős szálak ahhoz az illetőhöz, akivel találkozott, másrészt pihenni…..