Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magasp

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az édes, nyüzsgő belvárosi kiroccanások után újra ki kellett jönnöm Vecsés-Felsőre. Kicsit szégyenlem, de úgy megváltozott az Üllői út képe, hogy a Szarvas Csárdánál véletlenül visszafordultam. Ki gondolta volna, hogy így pörög az Üllői út, hogy mindenki bérbe, meg el…..
18 Fogás, 18! Komolyodjunk meg! 2014.09.15 00:23:04
Míg a John Pubról inkább az jutott eszembe, hogy nem emlékszem rá hogy milyen volt, addig tényleg akartam már valami különlegeset enni. Előre féltem a húsvéti "ételnek" nevezett alkotásoktól, a szétsózott sokszor ipari hulladékra emlékeztető sonkáktól, a puhos retkektől, a…..
Akkor ez lesz az első értékelésem. A John Doyle' Irish Pubban volt az első olyan klassz élményem, amit úgy döntöttem, hogy kiírok magamból. Szeretem az ilyen bárdolatlan angolszász pubokat, eleve az árak szűrik a közönséget, viszont nem kell feszengeni. Ha ilyen helyen járok,…..
Kis kitérő. Bizonyos dolgok mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Én megértem, ha egy ember szegény, de akkor is, ne csináljon már magából nyilvánosan bohócot. Már gyerekkoromban is szívből utáltam a menzát, meg a menzakaját, de felnőttként ki eszik ilyet. Komoly ember nem…..
Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar megunom. Amikor megválasztottak, hónapokig komolyan gondoltam, hogy mindig a kerületben fogok étterembe járni, meg ide hívom a vendégeimet. A fene se gondolta volna, hogy ilyen hamar ráunok az egészre. Mondhattok nekem bármit, de egy idő után…..
A Városkép február 24-i számában „Béren kívüli juttatások” címszó alatt megjelent hír szerint nem az önkormányzat, hanem a kormány döntése vezetett a Hivatalban dolgozó köztisztviselők béren kívüli juttatásának drasztikus csökkenéséhez.A polgármesteri kabinet…..