Regisztráció Blogot indítok
Adatok
földlakó

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többi kép itten ni.    Egy beszámoló Korcs csapatának útvonaláról meg itt!Tehát. Mint ígértem, írok...:D Megelőlegezek egy gratulációt az újonnan hozzánk társultaknak, és kösz hogy jöttetek! Reggel azzal kezdtem a melómat, hogy lecseréltem az 50-es…..
Skidmark 30-as Rapid(Al)ly 2011.03.24 21:58:00
Szóljon az, akinek nem jó a dátum, úgysem foglalkozom vele! :)Mindenki, aki részt vesz rajta, kérem kommentelje meg ezen szándékát.A nevezés több, mint általában szokott lenni, de a járulékos költségek megkívánják. Nem rajtatok fogok meggazdagodni, tudjátok.És komolyan…..
Megérkeztünk reggel, aludtam kettőig, mi sem volt természetesebb, mint az, hogy Levi képtelen lesz a seggén megülni holnapig, befűzött egy kis workshopba. Persze akkor már Dagi is beszállt némi lommal a szereléslistába, és a Vitéztől kapott stucnihoz is akadt egy életmentő…..
Skidmark Egy szülinapi buli 2011.02.27 07:32:00
Az ideális szülinapi meglepetésbulihoz elengedhetetlen, hogy az ünnepelt meglepődjön. A tudatos énem Skidmark részénél ez bejött, ma hazafelé tartva bukkant fel a mai dátum egy évvel korábbi kiadása, az első poszt ideje, szóval lehet örülni, az első oltásokat túlélte a…..