Regisztráció Blogot indítok
Adatok
singlefile

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV4 - 4X72 2011.02.27 18:00:00
Nem ez volt az a párbaj, mikor a doboz cigi, öngyújtó, hamutartó, acc kombó mellé kikészítettem a szilikon fogsoremelőmet – itthoni becenevén a szopóálarcom – hogy megakadályozzam az izgalmak ill. kín következtében rám törő kényszeres fogcsikorgatást, Alekosz…..
singlefile 2011.02.28 11:39:12
@csicserierika: Olivér azt is elmondta, milyen nehéz dolga volt a párbajon, mivel 2 JÓ barátja harcolt. Hát ahhoz képest sikerült végigordítania a Nekedvalóban a Gombiról szóló részt, valamint a párbajt is, ahol gondosan és egyértelműen az Alek oldalán ült. Ennyire intelligens ő.
Akinek pedig tényleg más segítségére van szüksége ahhoz, hogy befogadja és értelmezze, amit a villában lát, hát annak minden jót kívánok :-)
singlefile 2011.02.28 18:49:45
@gernika: aranyos vagy, ahogy Oli kimagasló képességeit elismered ezzel a mondattal: "Minden negatív véleményem ellenére meg kellett állapítanom, hogy az egyik Belevalóvilág végét jobban vezette, mint maga a műsorvezető."
Atttttyaég, remélem, miniszterelnök jelöltként azért még nem indul, csak mert gördülékenyebben beszéli a magyart, mint Győzike! :-)))
singlefile 2011.02.28 19:20:19
@Ari11: vajon ha téged (vagy az Éva ösztönlény voltát veled együtt éljenzők bármelyikét) egyszer nyilvánosan (nem is kell, hogy a fél ország előtt történjen), hőbörögve arcon köpne egy alpári alak, vajon akkor benne is a tisztaszívű, mingigőszinte, szórakoztató és szeretetreméltó figurát látnád, vagy kikérnéd magadnak, hogy "még egy ilyen gusztustalan véglényt", és belátnád, hogy a tapintatot és az önkontrollt nem feltétlenül előzi meg mindig az őszinteség az erények hierarchiájában.
Primitív dolog "ez is én vagyok" felkiáltással mindent megengedni magunknak, úgy, hogy azzal másokat megalázunk, bántunk. Ettől nem színes lesz valaki, csak állatias. És semmiképp nem mutogatnivalóan pédaértékű.