Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gügyemadárpipike

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kumin szerint A Skoda-faktor 2011.04.13 13:47:00
Mielőtt belecsapunk az izgalmas témába, ne menjünk el szó nélkül a Kumin szerint nagy sikere mellett. Már nagyon rám fért valami a B125 kudarca után. A vármegyék ügyében a dolgok végül úgy alakultak, ahogy azt korábbi posztomban kívánatosnak tartottam. Hurrá! Máris jobb…..
gügyemadárpipike 2011.04.13 18:26:46
Örülök a témának!

Én nem sajnálok senkitől semmit. De miért nem támogatjuk akkor saját hazánkat, hamár annyira "nemzetieskedünk", meg "összefogást hírdetgetünk". Számoljuk ki, hány Bp-i képviselő van?300?Nem tudom. 300 X kb.9600(havi BKV bérlet ára). 2.880.000 X 12=34.560.000Ft/év. Lehet tovább folytatni a 4 éves ciklusig. Ehhez semmilyen szervízköltség, meg téligumi csere nem jár. Az ország megúszhatná a sok "csillió" forint költséget és inkább munkahelyet teremtene belőle. Mert ezzel kit támogatunk? A Skodát. Nem Magyarországot.
Ezzel minden képviselő láthatná milyen állapotban van a BKV nap mint nap.
Azzal nem értek egyet hogy luxuskocsik és magángép.
Ha az átlag EU-s állampolgár tud előre tervezni legalább két hónappal, akkor azok az "átlag nagyarc politikusok is", mert akkor ha előre veszed a repjegyet, akkor 30e Ft-ból EU-n belül elrepülhetsz túrista osztályon oda-vissza. Erre miért kellene magángép?
Persze, lassan már AIRBUS A380-as kell nekik, mert az "arcuk" nem fér el egy "snassz" A319-esben.

Az egész történés felháborító. Mert ha még lenne mögötte teljesítmény, de sajna nincs. Csak is arról szól hogy ő nekik a seggük alatt legyen luxus, minden mennyiségben.

Azt nem értem hogy a Nyugat EU-s képviselők(nem Merkel és nem Sarkozy), miért tudnak TGV-n vagy Thalys-on, SNCF-en utazni(a francia MÁV), illetve miért tudnak a városi tömegkölzekedéssel munkába járni.

Ezzel szemben magyarországon már az utolsó irodista is Superpben fogja mereszteni a sejhaját. Botrány, botrány.
Két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Stohl András színész-műsorvezetőt az általa okozott közlekedési baleset miatt indított büntetőperben csütörtökön első fokon a Budakörnyéki Bíróság. Az ítélet nem jogerős.Blogunk korábban már foglalkozott a…..
gügyemadárpipike 2011.04.01 08:22:05
@flora.a: szívemből szóltál.

Íme egy friss cikk: velvet.hu/celeb/2011/03/31/ordog_nora_nagyon_durva_az_itelet/

Egészen elképesztő a cikkben a nyilatkozók személye és véleménye. Mintha a boltba ment volna a Művész Úr és lopott volna egy tábla csokit.

Az EMBERÉLET mindennél előbbre való!Ezt már az Általános Iskolában tanítják. Ha valaki:
-ittasan
-bizonyos kábítószerek hatása alatt,
-gyorsan hajtva
-helyszínről elmenekülve

okoz balesetet, ráadásul az elszenvedett személyeknek maradandó sérülése van, akkor igen is méltó büntetés jár(nem vagyok jogász). Ez akkor is gondatlanságból és felelőtlenségből elkövetett bűntett, ha a cikkben a "színésztársak" már majdhogynem szentté avatnák. Kíváncsi lennék mélyen Tisztelt Bodrogi Művész Úr, ha az ön családja ült volna azoknak az autóknak valamelyikében, amiben a sérültek voltak, másnap elment volna vadászni Stohl Úrral, mintha mi sem történt volna? Jól van "Bucika" semmi gond, jól csináltad?
A cikkben a Művészek ezt tényleg komolyan gondolják????
Ha én mezei állampolgár valamit elkövetek, cseszhetem a munkahelyem, a családom stb.

Itt meg, lassan beállítják úgy a dolgot, mintha nem csinált volna semmit.

Az elszenvedettek remélem összefogtak, ügyvédjeik mindent megtesznek hogy ebből ne legyen felfüggesztett a másodfok végére.
gügyemadárpipike 2011.04.01 08:31:54
@lyken: tök jogos amit írsz!

Ezek után, lehet száguldozni az utakon, elütögetni néhány embert a zebrán, vagy csak úgy "unblock" szabályt sértegetni állandóan...

..ha ebből felfüggesztett lesz, akkor ennek ez lesz az üzenete. Ha az 50-es táblánál megyek 100-zal a városban, akkor tök jó, mert csak pénzbüntetés lesz...

....eléggé nyomasztó hogy most már ott tartunk, hogy nem a normálisan közlekedőket védi a törvény, hanem azokat, akik állandóan szabályt szegnek. Szembe megyek a forgalommal, összetörök néhány életet, családot s megúszom. Hányok ettől az egésztől és dühít hogy itt tart az ország.
gügyemadárpipike 2011.04.01 08:39:41
@az igazi Sipi: Boulogne-ban vezettem(Párizs), ugye az utcák többsége jobbkezes. Én fényt láttam megálltam, majd egy Peugeot, megelőzve elsuhant mellettem. Az utcából érkező fény, egy rendőrautó volt. Az utca sarkon megállították a srácot, mire én odaértem, már a motorháztetőn volt megbilincselve.Ugyanis nemhogy jobbkezes volt az utca, 30-as táblánál, óvodánál történt, s gyalogátkelőhelyen.
Megkérdeztem egy francia rendőrkapitány barátomat, azt mondta hogy ez olyan súlyos vétség, ami helyszínen a jogsi elvételéven jár, majd a bíró valószínűleg 10évre bevonja, s 5.000€-ig terjedő bírság. De ezt már a bíró hírdeti ki 10 napon belül. Kérem, itt nem szaroznak.

A kis Peugeot vezetője ember életben nem tett kárt, de tehetett volna, s itt a lényeg. Előzzük meg, szigorú büntetésekkel.
Kegyelmes Főispán Úr, Kedves Uram, Bátyám, Drága Lajos! A minap vettem kezembe nékem írott elektrónikus leveled, melyben családunk hogyléte felől érdeklődöl. Az alábbiakban van szerencsém egynémely szóban tájékoztatni Méltóságodat azon fejleményekről, melyek szűkebb…..
gügyemadárpipike 2011.03.10 09:07:36
@Joebacsi70: á, én Sátoraljaúlyhely és környékére, illetve Nyíregyháza és környékére küldeném őket, lakjanak és éljenek ott a nyomorban, az őket megillető fizetésből, mint mindenki más. Sajnos a "királyi trón magasságából" ezeket már nem látni és úgy is viselkednek.
gügyemadárpipike 2011.03.10 09:10:52
@pcr: uppssszz! Bocs! Remélem nem köveznek meg az Elvis Presley téren, nyilvánosan.
gügyemadárpipike 2011.03.10 09:05:13
@pcr: gratula! Az "én vagyok a világisten" kormány fele ennyire nem ment utána a dolgoknak, mint te. Tényleg gratula. Elküldted "nekik" is, hogy okuljanak? :-)

Az, hogy átnevezik Kúriának a Főv. Bíróságot, a munkanélküliség, a nyomor, kilátástalanság nem fog megoldódni.
Nem azzal foglalkoznak amivel kellene. S ezt mondjuk már 20 éve. Senki nem akar is tenni semmit, csak a "királyásgot" akarja, ami most majd szó szerint is megvalósul.