Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barbusbarbus

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Járókelőre olyan ügyeket tölthettek fel, amik javításra, szépítésre szorulnak. Szerencsére nem ritkán kapunk köszönőleveleket, és dicséreteket is szoktunk továbbítani az önkormányzatoknak, szolgáltatóknak. Ilyen például Krisztina levele...
barbusbarbus 2019.09.12 09:49:28
Tisztelt járókelő! Krisztina leveléhez szólnék hozzá pár sorban. Ezt írja "(most arról nem beszélek, hogy mit gondolok a Liget lebetonozásáról),". Ez a mondat a baloldali mainstream szokásos lózungja. Akkor lássuk csak a valóságot! Tény hogy néhány fát kivágtak ezen nincs is mit tagadni ,mert ahol építkezés zajlik ott általában szokott lenni pusztítás is.Ellenben ha csak a felvonulás téren zajló Néprajzi múzeum építését nézem már akkor is világossá válik hogy a zöld terület jelentősen nagyobb lesz ha csak ezt a területet vesszük alapul . Hogy miért? A múzeum tetejének teljes felülete parkosítva lesz ami szabadon bejárhatóvá válik.Az a rész ahol nem foglalja el a helyet az egykori parkolóból szintén parkosítva lesz ami azt jelenti hogy majd két hektárral lesz nagyobb a zöld felület csak itt. De ezzel még nem ért véget ,mert a Biodrom az egykori vidámpark területén 1,7 hektárral fogja gazdagítani a városliget zöld felületét. Akkor most mi a helyzet betonozás vagy zöldfelület növelés zajlik éppen? Felesleges károgás az ami a liget projekt elleni liberális baloldali támadásokat jellemzi. Aki rendszeres látogatója a Városligetnek látja azt a hatalmas munkát ami bizony már ráfért erre a területre . voltak olyan részei a ligetnek ahová már jóérzéssel az ember már a lábát sem tette be. Azon a részen most sportolni lehet kulturált körülmények között. A lepukkant épületek látványa sem volt már valami bizalom keltő. Sorolom Közlekedési múzeum,Olof Palme ház,Petőfi csarnok, Budapest szégyenfoltjai voltak.A felújítás után a Pecsa helyén elképesztően modern zeneház létesül. A Közlekedési múzeum vissza kapja eredeti fényét amit a második világháború utáni részleges lebombázása után veszített el. Az Olof Palme ház......nos az amit ott megvalósítottak csak a Várkert bazárhoz hasonlíthatnám. Egy végletekig lepusztult épületet élesztettek fel Csipkerózsika álmából.Apropó Várkert bazár ....ott is ugyan így károgott a balos média és mi lett a vége? Mára Budapest szégyenfoltjából egyik legszebb ékköve lett. Károgjatok csak tovább kedves megmondó emberek mi akik itt élünk éh rendszeres látogatói vagyunk a ligetnek élvezzük mindazt ami itt megvalósult és a kozeljövőben megfog valósulni.
Felháborodott telefonok tömegét kapta ma a Buckai Szövetség Egyesület, amikor kiderült elkezdődött az, ami minden Szigetszentmiklósi lakost felháborít és minden civilt! Elkezdődött a köztéri kutak leszerelése! Első körben az értesülések szerint a Teleki utca részesült eme rémséges tettbe és…..
Volt egy álmom. Szerettem volna idős koromban a megtakarításomból megélni, ezt akkor abban a nyóc évben meg úgy hívták: magánnyugdíj. Jött egy marék fülkeforradalmár és ellopta az egészet.Volt egy álmom. Szerettem volna a lakás hitelem rendesen fizetni, nem családi összefogásból rendezni. Jött pár…..
barbusbarbus 2017.02.25 21:56:50
Orbánozós fattyaknak! Amikor a FIDESZ átvette a hatalmat az MSZP től akkor hol voltatok ti fröcsögő agyhalottak? Üres volt a kassza amit még a leköszönő libás Bajnai is elismert! És mivel üres volt ezért nem is hozták nyilvánosságra nehogy elveszítsék a választásokat. Az önkormányzatok dollármilliós tartozásaik miatt ellehetetlenedve várták a csődeljárást.Ugyan ez várt a.svájci frankban eladósodott honfitársainkra is. Ide sorolhatnám a BKV -is ami milliárdos adósságaival a huszonnegyedik órában vegetált. Ezek az adósságok vagy elengedésre kerültek pl önkormányztok és BKV. Vagy adósságrendezés által kiméletebben terhelik a mindennapjaiban az adósokat. Hová lett az IMF adósság ami békjóban tartotta a magyar államot? Az is kilett egyenlítve! Az elkótyavetyélt vízművek visszavásárolva ugyan ez vonatkozik az energiaszektorra. A sokat emlegetett korházak tömegei felújításra került benne a.dolgozók bére.jelentősen meglett emelve. Elkotyavetyélt állami bankok egy része visszavásárolva. Soha ennyi diák nem kapott ingyenes étkezést. A pedagógusok bére soha nem látott mértékben lett megemelve . Magyarország presztizse visszaállitva mert ugye senki nem feledi amikor a szocik alatt pl a szlovákok porig aláztak minket mindenféle diplomáciai számonkérés nélkül. Sorolhatnám reggelig,de titeket csak a stadionok meg a kisvasút érdekel ,mert pitiáner amnéziás szarok vagytok egytől egyig !